Θεραπείες εξπρές για νεανικό πρόσωπο λίγο πριν το Πάσχα!

Laser, καθαρισμός με διαμάντι, αυτόλογη μεσοθεραπεία, υπέρηχοι… Αν ο χειμώνας και οι εξαντλητικοί ρυθμοί στη δουλειά σου σε έχουν ταλαιπωρήσει διάβασε τις συμβουλές της δερματολόγου και Αν. Επιστημονικής Διευθύντριας της Cosmetic Derma Medicine, Δρ. Κωνσταντίνας Μάμαλη και χάρισε λάμψη και φωτεινότητα στο πρόσωπό σου. Άλλωστε, οι σύγχρονες θεραπείες αισθητικής δερματολογίας έχουν μηδενικό χρόνο αποθεραπείας οπότε αμέσως μετά μπορείς να επιστρέψεις στις δραστηριότητές σου όμορφη και λαμπερή.

1. Fractional laser  για ρυτίδες, πανάδες,  ουλές ακμής
Αν έχεις λεπτές ρυτίδες έκφρασης, χαλάρωση στο οβάλ του προσώπου, ουλές ακμής, πανάδες ή καφέ κηλίδες, η τελευταία γενιά του fractional laser C02 προσφέρει συνολική ανανέωση χωρίς να αφήνει σημάδια. «Το fractional laser δημιουργεί τραυματισμούς εσωτερικά αφήνοντας άθικτη την επιφάνεια του δέρματος. Προκειμένου να επουλώσει τις εσωτερικές «πληγές», ο οργανισμός προχωρά στην παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης τοπικά. Το επόμενο διάστημα έχουμε αναγέννηση δέρματος και το πρόσωπο είναι πιο φωτεινό, σφριγηλό και λαμπερό», εξηγεί η Δρ. Μάμαλη. 

2. Μεσοθεραπεία
Η μέθοδος της μεσοθεραπείας είναι ιδανική σε περίπτωση που το δέρμα είναι κουρασμένο, αφυδατωμένο, θαμπό και χρειάζεται αναζωογόνηση. Η μεσοθεραπεία γίνεται μόνη της ή συνδυαστικά με άλλες θεραπείες αναδόμησης για να πετύχει καλύτερο αποτέλεσμα. Στη μεσοθεραπεία χρησιμοποιούμε διάφορες ουσίες, όπως υαλουρονικό οξύ που ανεβάζει τα επίπεδα της ενυδάτωσης στο δέρμα και χαρίζει νεανική όψη, βιταμίνες, αντιοξειδωτικούς παράγοντες κ.ά. ενώ στην αυτόλογη μεσοθεραπεία PRP ο δερματολόγος εγχέει το πλάσμα από το αίμα του ασθενή που είναι πλούσιο σε αιμοπετάλια. Το PRP (πλάσμα πλούσιο σε αιμοπετάλια) χαρίζει ανανέωση και ξεκούραστη όψη στο πρόσωπο.

3. Σύσφιξη με υπερήχους
Ο πλέον ανώδυνος τρόπος για σύσφιξη στο πρόσωπο ακόμα και μια ημέρα πριν από ένα σημαντικό event είναι η μέθοδος Ultrasound RF., κατά την οποία εφαρμόζεται στο πρόσωπο μια κεφαλή που εκπέμπει ραδιοκύματα (RF) και υπερήχους. 
Το μόνο που ίσως αισθανθείς κατά τη διάρκεια της θεραπείας είναι ένα ελαφρύ αίσθημα καύσου ενώ μετά τη διαδικασία ο οργανισμός παράγει ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης και το δέρμα σταδιακά ανακτά την σφριγηλότητά του.

4. Καθαρισμός με διαμάντι
Τα τελευταία χρόνια ο πιο σύγχρονος και ασφαλής τρόπος επαγγελματικού καθαρισμού του προσώπου δεν είναι η εφαρμογή ατμού, ο οποίος συχνά δημιουργεί ερεθισμό, επιτείνει τις ευρυαγγείες και τη χαλάρωση του προσώπου ενώ συχνά ευθύνεται για υποτροπή της ακμής. Η Δρ. Μάμαλη εξηγεί: «Στο δερματολογικό ιατρείο εφαρμόζουμε δερμοαπόξεση με κεφαλή διαμαντιού ή μικροκρυστάλλους. Η δερμοαπόξεση απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, αφαιρεί τη λιπαρότητα και την περίσσεια του σμήγματος».

Cosmetic Derma Medicine 
www.cosmeticdermamedicine.gr 
info@cosmeticdermamedicine.gr

Αθήνα: +30 210 6980451
Κηφισιά: +30 210 6232220
Γλυφάδα: +30 210 8980444
Θεσσαλονίκη: +30 2310 224240
Πάτρα: +30 2610 226562
Ρόδος: +30 22410 32700
Λεμεσός: +357 25251040