Σύσφιγξη δέρματος με Ραδιοσυχνότητες:  Ιδανική θεραπεία για τη χαλάρωση και την κυτταρίτιδα

Η ενδιαφέρουσα νέα εφαρμογή στηρίζεται στη χρήση ραδιοσυχνοτήτων και στη διοχέτευση ενέργειας στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος.

Πώς λειτουργεί;
Μέσω της διοχέτευσης ραδιοσυχνοτήτων στο δέρμα, ενεργοποιούνται οι ινοβλάστες και παράγεται κολλαγόνο άμεσα και κυρίως ανώδυνα. Οι ειδικές κεφαλές της συσκευής, εξασφαλίζουν τη διατήρηση της θερμοκρασίας της επιδερμίδας σε χαμηλά επίπεδα, έτσι ώστε η θεραπεία να εφαρμόζεται με ασφάλεια και άνεση.

Το αποτέλεσμα είναι ο ασθενής να αισθάνεται τη θερμότητα στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος αλλά όχι στην επιδερμίδα του, κάνοντας τη θεραπεία ανώδυνη.  

Η ενέργεια που διοχετεύεται στο δέρμα μετατρέπεται σε θερμότητα, εξαιτίας της τριβής με τον συνδετικό ιστό, και εισέρχεται στο δέρμα κατά 1cm, φτάνοντας στη δερμίδα. Η δερμίδα αποτελείται από ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης, δομικά στοιχεία τα οποία χαρίζουν ελαστική και ανθεκτική επιδερμίδα.

Η θερμότητα που μεταφέρεται στη δερμίδα αυξάνει τη θερμοκρασία της κατά 10/15oC,  μεταβάλλοντας τη δομή του πλέγματος κολλαγόνου. Επίσης, ενεργοποιεί τους ινοβλάστες για την παραγωγή νέου κολλαγόνου.

Το αποτέλεσμα είναι να παρέχει μακροχρόνια αναδόμηση και σύσφιγξη του δέρματος. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η εμφάνιση του δέρματος εξακολουθεί να βελτιώνεται ακόμα και μετά το πέρας της εφαρμογής της θεραπείας.

Γιατί Radio4;
Με τη νέα τεχνολογία Radio4 των τετραπολικών ραδιοσυχνοτήτων, μπορούμε να προσαρμόσουμε πλήρως τη θεραπεία σε κάθε περιοχή του σώματος, ανάλογα με το μέγεθος της χαλάρωσης, αλλά και με την ποιότητα του δέρματος. Έτσι, εξασφαλίζουμε το ιδανικό αποτέλεσμα για το κάθε πρόβλημα.

Πότε βλέπουμε αποτελέσματα;
Από την 1η εβδομάδα, ξεκινάμε να βλέπουμε σύσφιγξη και λείανση στις περιοχές εφαρμογής. Το χαλαρό γόνατο ανορθώνεται, η πεσμένη, χαλαρή κοιλιά μετά την εγκυμοσύνη βελτιώνεται και η κυτταρίτιδα εξαλείφεται θεραπεία με τη θεραπεία.

Συνήθως, χρειάζονται 6-8 συνεδρίες για να δούμε το τελικό αποτέλεσμα, αυτό όμως εξαρτάται από το μέγεθος του κάθε προβλήματος.

Πονάει;
Η θεραπεία είναι ανώδυνη, ο ασθενής αισθάνεται μόνο μία ήπια ζέστη στην περιοχή, αμέσως επιστρέφει σε οποιαδήποτε δραστηριότητα, ενώ μπορεί να γίνει και καθόλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.
 


Αμερικής 42, Ρόδος,
Τ 22410 25506
www.skourasmed.gr