Το 1ο Salsa Weekend έγινε στη Ρόδο

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το 1st Rhodes Salsa Weekend που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο  που μας πέρασε στο νησί μας, στο Colorado Club.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο χορευτικό δρώμενο που έχει λάβει χώρα μέχρι στιγμής και αφορά τους λάτιν χορούς, δίνοντας έτσι το έναυσμα να αποτελεί η Ρόδος μας σημείο αναφοράς στη διεθνή  χορευτική κοινότητα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν καλεσμένοι χορευτές τόσο από το εσωτερικό, όσο και από το εξωτερικό, ενώ η συμμετοχή του κόσμου επεκτάθηκε προς μεγάλη χαρά όλων και πέρα από τα όρια της τοπικής κοινωνίας, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία.

Την ιδέα για τη διοργάνωση μιας τόσο σημαντικής εκδήλωσης είχαν οι Ελεάννα Κακακιού, Μάρκος Κιόττος, Γιώργος Κυριαζής και Mauri Gonzalez, ενώ στην υλοποίηση συνέβαλαν καταλυτικά ο Σταυρός Καλυθιών και ο ΔΟΠΑΡ, αλλά και πολλοί ντόπιοι χορηγοί που στήριξαν από την αρχή αυτό το έργο.

Πολύ σημαντική, βεβαίως, ήταν κι η συμμετοχή των τοπικών σχολών χορού και συλλόγων που στήριξαν με την παρουσία και την πολύτιμη βοήθειά τους την εκδήλωση, προάγοντας ένα πνεύμα συνεργασίας και αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι ο χορός μας ενώνει, καθώς «Η Ρόδος μας χορεύει», όπως λέει εύστοχα το μότο της εκδήλωσης.

Και η ιστορία ευτυχώς δεν τελειώνει εδώ...
Το χορευτικό ραντεβού ανανεώνεται για την επόμενη χρονιά στις 29-31 Μαρτίου με το 2nd Rhodes Salsa Weekend να έρχεται ακόμα πιο δυνατό και πολλά υποσχόμενο.