Τη Δευτέρα η δεύτερη πράξη στον Αστέρα Παστίδας

Τη Δευτέρα  η δεύτερη πράξη στον Αστέρα Παστίδας

Τη Δευτέρα η δεύτερη πράξη στον Αστέρα Παστίδας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 83 ΦΟΡΕΣ

Υπερψηφίστηκε ο οικονομικός και ο διοικητικός απολογισμός

Πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Δευτέρα το απόγευμα στα γραφεία του συλλόγου και διήρκεσε μέχρι αργά το βράδυ, η Γενική Συνέλευση των μελών του Αστέρα Παστίδας.

Όσοι παραβρέθηκαν, έδειξαν αποφασισμένοι να βοηθήσουν το σύλλογο να επανέλθει στην Α΄ Κατηγορία μετά το φετινό υποβιβασμό.

Στη Γενική Συνέλευση πήραν μέρος και καινούργια μέλη, τα οποία τηρούσαν στάση αναμονής για να βοηθήσουν ενεργά το σύλλογο. Αρχικά έγινε ένας εκτενής απολογισμός από τον πρόεδρο του Αστέρα Κώστα Λιαμή. Αναφέρθηκαν λεπτομερώς τα έσοδα και τα έξοδα σε αυτή τη Διοικητική χρήση.

Έγινε επίσης και Διοικητικός απολογισμός, ο οποίος υπερψηφίστηκε από τα μέλη του συλλόγου.

Εκείνο πάντως που πρέπει να σημειωθεί, είναι πώς έχει επιδειχθεί ενδιαφέρον από πολλούς παράγοντες, που θέλουν να βοηθήσουν τον Αστέρα κύρια στο κομμάτι της ανάδειξης και της στήριξης των μικρών παιδιών που προέρχονται από την Παστίδα και στελεχώνουν το σύλλογο στα τμήματα των υποδομών.

Στο φετινό πρωτάθλημα συμμετείχαν πολλά από αυτά. Το παρών στην Γενική Συνέλευση έδωσε και προπονητής ο Στέλιος Πατηνιώτης, αλλά δεν έγινε καμία νύξη και δεν σχολιάσθηκε τίποτα για την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Στην πλευρά των αποτελεσμάτων τώρα της Γενικής Συνέλευσης, έγινε γνωστό πώς ,η β΄ πράξη που αφορά την αναδιάρθρωση του Διοικητικού Συμβουλίου ή την ανάληψη της Διοίκησης από νέο σχήμα, θα παιχτεί την ερχόμενη Δευτέρα 21 Μαϊου και πάλι στα γραφεία του συλλόγου στις 6 το απόγευμα.

Εκεί κλήθηκαν όλοι οι παράγοντες που θέλουν να στηρίξουν τη νέα προσπάθεια και θα φανεί πλέον, ποιο θα είναι το Διοικητικό σχήμα για το επόμενο διάστημα.

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή