Τη Δευτέρα  η δεύτερη πράξη στον Αστέρα Παστίδας

Πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Δευτέρα το απόγευμα στα γραφεία του συλλόγου και διήρκεσε μέχρι αργά το βράδυ, η Γενική Συνέλευση των μελών του Αστέρα Παστίδας.

Όσοι παραβρέθηκαν, έδειξαν αποφασισμένοι να βοηθήσουν το σύλλογο να επανέλθει στην Α΄ Κατηγορία μετά το φετινό υποβιβασμό. 

Στη Γενική Συνέλευση πήραν μέρος και  καινούργια μέλη, τα οποία  τηρούσαν στάση αναμονής για να βοηθήσουν ενεργά το σύλλογο. Αρχικά έγινε ένας εκτενής απολογισμός από τον πρόεδρο του Αστέρα Κώστα Λιαμή. Αναφέρθηκαν λεπτομερώς τα έσοδα  και τα έξοδα σε αυτή τη Διοικητική χρήση.

Έγινε επίσης και Διοικητικός απολογισμός,  ο οποίος υπερψηφίστηκε από τα μέλη του συλλόγου.  

Εκείνο πάντως που πρέπει να σημειωθεί, είναι πώς έχει επιδειχθεί ενδιαφέρον από πολλούς παράγοντες, που θέλουν να βοηθήσουν τον Αστέρα κύρια στο κομμάτι της ανάδειξης και της στήριξης των μικρών παιδιών που προέρχονται από την Παστίδα και στελεχώνουν το σύλλογο στα τμήματα των υποδομών.

Στο φετινό πρωτάθλημα συμμετείχαν πολλά από αυτά. Το παρών στην Γενική Συνέλευση έδωσε και προπονητής ο Στέλιος Πατηνιώτης, αλλά δεν έγινε καμία νύξη και δεν σχολιάσθηκε τίποτα για την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Στην πλευρά των αποτελεσμάτων τώρα της Γενικής Συνέλευσης, έγινε γνωστό πώς ,η β΄ πράξη που αφορά την αναδιάρθρωση του Διοικητικού Συμβουλίου ή την ανάληψη της Διοίκησης από νέο σχήμα, θα παιχτεί την ερχόμενη Δευτέρα 21 Μαϊου και πάλι στα γραφεία του συλλόγου στις 6 το απόγευμα.

Εκεί κλήθηκαν όλοι οι παράγοντες που θέλουν να στηρίξουν τη νέα προσπάθεια και θα φανεί πλέον, ποιο θα είναι το Διοικητικό σχήμα για το επόμενο διάστημα.