Ανανεώθηκε κατά 9/10 η τοπική Ρόδου της Ν.Δ.

Ανανεώθηκε κατά 9/10 η τοπική Ρόδου της Ν.Δ.

Ανανεώθηκε κατά 9/10 η τοπική Ρόδου της Ν.Δ.

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 315 ΦΟΡΕΣ

Θα δικαιώσω την εμπιστοσύνη του κόσμου τονίζει ο Ηλ. Τσέρκης

Θα δουλέψω περισσότερο για να δικαιώσω την εμπιστοσύνη και την αγάπη σας, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο επανεκλογείς πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης Ρόδου της Ν.Δ. κ. Ηλίας Τσέρκης.

Ειδικότερα αναφέρει τα εξής:
«Από τα βάθη της καρδιάς μου σας ευχαριστώ όλες και όλους, τους αγνούς και γνήσιους Νεοδημοκράτες της Ρόδου, για την μεγάλη τιμή που μου επιφυλάξατε να με εκλέξετε για δεύτερη φορά Πρόεδρο στη μεγαλύτερη Δημοτική Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας στο Ν. Αιγαίο.
Σας υπόσχομαι ότι θα αφιερώσω και αυτή τη φορά τον περισσότερο από τον ελεύθερο χρόνο μου, για να δικαιώσω την εμπιστοσύνη και την αγάπη σας.

Η Σύνθεση της νέας Τοπικής Επιτροπής πόλεως Ρόδου με 9 στα 10 μέλη να ασχολούνται για πρώτη φορά με κομματικό όργανο, σηματοδοτεί το άνοιγμά μας στη κοινωνία και μετουσιώνει σε πράξη το δικαίωμα της βάσης του Κόμματος να μετέχει στη λήψη των αποφάσεων.
Στην προσπάθεια αυτή δεν περισσεύει κανείς και περιμένουμε όλους όσους το επιθυμούν να πλαισιώσουν τον κοινό αγώνα ώστε να δυναμώσουμε τη φωνή του κόμματος στην κοινωνία και να διαμορφώσουμε από κοινού την πολιτική που θα βελτιώσουμε το μέλλον της πόλης μας και των επόμενων γενεών.
Είμαστε ενωμένοι και συστρατευόμαστε με τον Πρόεδρο μας Κυριάκο Μητσοτάκη. Στεκόμαστε στο πλευρό του και συνυπογράφουμε τις προγραμματικές δεσμεύσεις του.

Αγωνιζόμαστε μαζί του, για να αλλάξουμε σελίδα στη χώρα και να τον κάνουμε πρωθυπουργό σε μια ισχυρή και αποτελεσματική κυβέρνηση που θα κάνει τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις και θα στείλει ένα μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι η Ελλάδα μπαίνει σε τροχιά δυναμικής ανάπτυξης.
Ευχαριστίες στον συνυποψήφιο μου, για τον ωραίο αγώνα που δώσαμε, σε όλα τα μέλη εκλεγμένα και μη, καθώς και σε όλους τους συντελεστές της εκλογικής διαδικασίας που δούλεψαν μέχρι αργά στις κάλπες για να έχουμε ασφαλή εκλογικά αποτελέσματα.
Ιδιαίτερα ευχαριστώ όσους υπέγραψαν την υποψηφιότητα μου, τους συνεργάτες μου και την οικογένειά μου.
Η προσπάθεια ξεκίνησε με στόχο την εκλογική νίκη και την αλλαγή πορείας της χώρας.

Ηλίας Τσέρκης
Πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο. Ρόδου»

Ευχαριστήριο μήνυμα Φόνης Χατζηελευθερίου
Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους τους Νεοδημοκράτες που με την πρωτοφανή συμμετοχή τους στις εσωκομματικές εκλογές της Κυριακής , έστειλαν βροντερό μήνυμα συσπείρωσης ,σύμπνοιας και νίκης της παράταξής μας και του Προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη.
Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου όσους με τίμησαν με την ψήφο τους χαρίζοντας μου την τιμητική πρώτη θέση στις εκλογές για την ανάδειξη νέων μελών της ΝΟ.Δ.Ε Δωδεκανήσου, ανάμεσα σε καλούς και άξιους φίλους και συναγωνιστές.
Καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο όλων μας.

Ευχαριστήριο δήλωση Νικολάου Δημητρά
Τις Νεοδημοκράτισσες και τους Νεοδημοκράτες που τον επέλεξαν και τον ανέδειξαν μέλος της νέα ΝΟ.Δ.Ε. Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας, ευχαρίστησε θερμά ο Νικόλαος Δημητράς του Μιχαήλ, με την ολοκλήρωση της σχετικής εκλογικής διαδικασίας.
«Οφείλω ένα τεράστιο και ειλικρινές ευχαριστώ σε όλους όσοι πίστεψαν σε εμένα και στάθηκαν δίπλα μου πριν, αλλά και κατά τη διάρκεια των εσωκομματικών εκλογών της Νέας Δημοκρατίας. Οι 332 σταυροί που έλαβα, παρότι δεν πραγματοποίησα ούτε ένα τηλέφωνο είτε στη Ρόδο, είτε στα νησιά, αποτελούν για μένα ύψιστη τιμή», ανέφερε ο κος Δημητράς, τονίζοντας ότι το μεγαλύτερο ευχαριστώ το οφείλει στην οικογένειά του, στους αδελφικούς του φίλους, αλλά κυρίως στους συντοπίτες του στ’ Αφάντου Ρόδου.

Ο ίδιος ευχαρίστησε τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας στη Ρόδο, στην Κω, την Κάλυμνο, τη Λέρο, την Πάτμο, την Κάρπαθο και τη Νίσυρο, που προσήλθαν μαζικά στις κάλπες και στήριξαν τη μεγάλη και ιστορική παράταξη της Νέας Δημοκρατίας. Όλους εκείνους τους αγωνιστές που αποδεικνύουν διαχρονικά ότι η Νέα Δημοκρατία είναι η παράταξη που αφουγκράζεται την κοινωνία.
Τέλος, ευχήθηκε καλή και εποικοδομητική θητεία στο νέο πρόεδρο της ΝΟ.Δ.Ε. Παύλο Μπακίρη και στα μέλη που συγκροτούν τη νέα ΝΟ.Δ.Ε. Δωδεκανήσου.

Ο Νικήτας Τσαμπαλάκης
Θα ήθελα ολόψυχα να ευχαριστήσω τους 371 δωδεκανησιους και δωδεκανήσιες που με τίμησαν με την ψήφο τους αλλά και όλους αυτούς που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία. Θα συνεχίζω να δηλώνω παρών ώς απλός στρατιώτης για το καλό της παράταξης.
Σήμερα στη Νέα Δημοκρατία δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι.. Με συμμετοχή, ενότητα και ανανέωση προχωράμε μπροστά.
#Μιλάμε_Καθαρά_για_το_Μέλλον!
Συγχαρητήρια στον Παύλο Μπακίρη για την επανεκλογή του ώς Πρόεδρος ΝΟΔΕ

Με εκτίμηση
ΤΣΑΜΠΑΛΑΚΗΣ ΝΙΚΗΤΑΣ

Διαβάστε ακόμη

Γ. Παππάς, υφυπουργός Ναυτιλίας: «Με το σχεδιασμό μας διασφαλίζουμε την ακτοπλοϊκή σύνδεση Κάσου και Καρπάθου»

Μ. Κόνσολας: «Υπόθεση όλων μας η αναβάθμιση της Σχολής Δυτών στην Κάλυμνο»

Μ. Κόνσολας: «Μειώνονται οι αντικειμενικές αξίες των ακινήτων σε Κάρπαθο, Σύμη, Αστυπάλαια και σε περιοχές της Ρόδου»

Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για την ενίσχυση των Τομέων του ΕΚΑΒ στα Δωδεκάνησα

Επικοινωνία της Μίκας Ιατρίδη με την Υφυπουργό Χριστίνα Αλεξοπούλου για τις άδειες φορτηγών

Δήλωση του Δημήτρη Γάκη από τη Νίσυρο για την επίσκεψη των Σακελλαρίδη και Σαράντη

Για περιοδεία στην Κω βρίσκεται η υποψήφια Ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά, Κατερίνα Σαράντη

Πασχαλινά γεύματα αγάπης από τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Ιωάννη Παππά, στα πληρώματα σκαφών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής στο Αιγαίο