Ξεκίνημα στο Λουτράκι για τον Υγρό Στίβο Ρόδου

Με  το ‘’2o Διεθνές Κύπελλο Λουτρακίου’’ των Προαγωνιστικών και Αγωνιστικών Κατηγοριών ξεκινά ο Υγρός Στίβος Ρόδου, τον θερινό κύκλο των αγωνιστικών υποχρεώσεών του στην κολύμβηση, έχοντας μια αντιπροσωπευτική ομάδα που στοχεύει στη διάκριση.

Έτσι, ο Στέλιος Βεϊσάκης και η Σιμέλα Κακούλη πλαισιώνουν τους Νικόλα και Αναστασία Περγαντή, τον Γιώργο Παρασκευά, την Κατερίνα Σαρή και τη Ροδούλα Καραβόλια, που θα επιδιώξουν κατ’ αρχάς τη βελτίωση των επιδόσεών τους και στη συνέχεια την όποια διάκριση καταφέρουν σαν ελάχιστο επιστέγασμα των προσπαθειών τους όλη την αγωνιστική σεζόν, από τον περασμένο Αύγουστο μέχρι σήμερα.

Όλα τα παιδιά σε καθημερινή βάση προπονούνται εντατικά και συγκροτημένα, σε μια προσπάθεια να ενταχθούν στην αγωνιστική ομάδα και στο πρόγραμμα και να αξιολογηθούν στα αποτελέσματα, τα οποία θα επιτύχουν στους αγώνες μετά από τρεις βδομάδες.

Η ομάδα δεν αναμένεται να αντιμετωπίσει κάποια διαφοροποίηση στην προετοιμασία της με γνώμονα την όσο το δυνατόν διασκεδαστικότερη εμπειρία από αυτούς τους αγώνες. Μάλιστα, για τα τέσσερα από τα παιδιά θα είναι και η πρώτη τους επίσημη διοργάνωση, όπου θα υπάρχουν μάλιστα πάνω από 1000 συμμετοχές.