Μ. Κουτσούκος:  «Προχωράμε με  συνεργασία και ενότητα»

Σε δήλωσή του για τις εκλογές της Ν.Δ. ο υποψήφιος για την προεδρία της Τ.Ο. της Ν.Δ. Ρόδου κ. Μιχ. Κουτσούκος αναφέρει τα εξής:

«Κατόπιν ολοκλήρωσης της διαδικασίας των εσωκομματικών εκλογών της Νέας Δημοκρατίας της 13ης Μαΐου, θα ήθελα αρχικά να ευχαριστήσω όλους του Νεοδημοκράτες και Νεοδημοκράτισσες που άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα σε όλο το νομό στηρίζοντας επί της ουσίας το όραμα της παράταξής μας.

Ιδιαίτερα όμως θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους προσήλθαν στις εκλογές της ΔΗΜΤΟ Ρόδου, την προεδρία της οποίας και διεκδίκησα. Όλοι, ψηφίσαντες ή μη το πρόσωπό μου, με τη μαζική τους συμμετοχή ενδυνάμωσαν τη θέλησή μας για δημιουργία.

Προσωπικά, το ποσοστό του 48,55%, που έλαβα κατά την εκλογική διαδικασία, αποτελεί εκτός από τιμή και σημαντική παρακαταθήκη. Οι προτάσεις και οι ιδέες μου για ουσιαστικές τεχνοκρατικές δράσεις και πρωτοβουλίες ισχύουν και παραμένουν στη διάθεση του συμβουλίου.

Τέλος, θα ήθελα να συγχαρώ και τον ανθυποψήφιό μου για την επανεκλογή του. Με συνεργασία και ενότητα προχωράμε μπροστά απέναντι σε αυτούς που απαξιώνουν τον τόπο μας. Σας ευχαριστώ.

Μιχάλης Δ. Κουτσούκος».