Το σήκωσαν και ετοιμάζουν φιέστα τα «ελάφια»

Το σήκωσαν και ετοιμάζουν φιέστα τα «ελάφια»

Το σήκωσαν και ετοιμάζουν φιέστα τα «ελάφια»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 270 ΦΟΡΕΣ

Την ερχόμενη Παρασκευή θα γιορτάσουν οι έφηβοι της Ρόδου την κατάκτηση του πρωταθλήματος. «Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, τα οποία θα πρέπει να προσεχθούν», δηλώνει ο προπονητής τους Παναγιώτης Μπεκιάρης

Μπλεγμένους σ’ ένα ευτυχισμένο «κουβάρι» βρήκε το τέλος του Σαββατιάτικου αγώνα με τον Κλεάνθη, στο γήπεδο του Παραδεισίου, τους ποδοσφαιριστές της εφηβικής ομάδας της Ρόδου.

Τα νεαρά «ελάφια» του Παναγιώτη Μπεκιάρη στέφθηκαν πρωταθλητές μία αγωνιστική πριν από την ολοκλήρωση της σεζόν και προφανώς απόλυτα δίκαια, όπως μαρτυρά ο συντελεστής των 21 νικών, της μίας ισοπαλίας και της μόλις μίας ήττας σε 23 ματς, με 95 τέρματα υπέρ και 13 κατά.

Τα ακόμα καλύτερα και πιο… οργανωμένα περιμένουν τους έφηβους της Ρόδου την ερχόμενη Κυριακή, στο πλαίσιο του τελευταίου αγώνα της χρονιάς με αντίπαλο τον Φοίβο, στις 6:30 το απόγευμα στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων. Το παιχνίδι έχει τον χαρακτήρα φιέστας, με τους ποδοσφαιριστές και τα μέλη του τεχνικού επιτελείου να καλούν όλους τους φίλους των «ελαφιών» να δώσουν το παρών στο γήπεδο προκειμένου να μοιραστούν τη χαρά τους.

Όσο για τον Παναγιώτη Μπεκιάρη, η δήλωσή του στην «Α.Ρ.» περιγράφει το πραγματικό και ουσιαστικό ζητούμενο για τους νεαρούς πρωταθλητές:
«Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, τα οποία ανταμείφθηκαν για τους κόπους τους. Δεν είναι τυχαίο πως το φετινό είναι το τρίτο από τα τελευταία τέσσερα πρωταθλήματα που κατακτούν και θα πρέπει να προσεχθούν, καθώς αποτελούν το μέλλον του συλλόγου».

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Την Παρασκευή 10/5 στην Πάτρα

Άψογη η διοργάνωση του “Aegean IPSC Cup 2024” από τον Σκοπευτικό Σύλλογο Ρόδου!

Τα αποτελέσματα στο τοπικό μπάσκετ

Πολύτιμες εμπειρίες για την ομάδα ρυθμικής γυμναστικής του Ροδίων Άθλησις

Πολύ καλή η παρουσία της Δάφνης Ρόδου στο διασυλλογικό στίβου Ανδρών-Γυναικών

Ρεκόρ του Γιώργου Λυμπέρη των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Σαφώς αναβαθμισμένος φέτος ο «2ος Δάφνινος Αγώνας» στο φράγμα της Απολακκιάς

Ιάλυσος-Φοίβος: Παίζουν με φόντο τον τελικό