Πολλά τα ανοιχτά μέτωπα για τον Κολοσσό

Δεν πίστευε κανείς στον Κολοσσό ότι μπορούσαν να στείλουν σε τρίτο παιχνίδι τη σειρά των πλέι οφ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό αφού όλοι οι ξένοι, συμπεριλαμβανομένου και του προπονητή, είχαν ήδη κλείσει εισιτήρια για να αναχωρήσουν από τη Ρόδο την επόμενη μέρα ή το αργότερο μέχρι χθες.

Η αγωνιστική σεζόν ολοκληρώθηκε για τους «θαλασσί» που, με εξαίρεση τους Έλληνες, «σκόρπισαν στους πέντε ανέμους» αφού η μεταβατική περίοδος είναι πολυτέλεια και έχει πάψει να ισχύει εδώ και χρόνια. Εξάλλου, για τους περισσότερους ο Κολοσσός ήταν …ενδιάμεσος σταθμός αφού θα συνεχίσουν αλλού την καριέρα τους.

Όσο για τον Άρη Λυκογιάννη, μπορεί να είπε στην τελευταία του συνέντευξη Τύπου όλα τα κλασικά περί συζητήσεων με τη διοίκηση και «τίποτα ακόμη δεν είναι οριστικό» αλλά αποτελεί κοινό μυστικό πως επέστρεψε μόνιμα στην Αθήνα, διευθετώντας μάλιστα και τις έτερες επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Βέβαια, τόσο το θέμα του προπονητή όσο και του νέου ρόστερ θα μπουν προσωρινά στην άκρη καθώς επείγει το διοικητικό ζήτημα που έχει προκύψει, με την ειλημμένη απόφαση του προέδρου της ΚΑΕ, κ. Μιχάλη Κόκκινο, να αποχωρήσει από το Δ.Σ., επικαλούμενος λόγους υγείας και ηλικίας.

Εντός των ημερών, αναμένεται να γίνει συμβούλιο κι εφόσον τα υπόλοιπα μέλη δεν καταφέρουν να πείσουν τον κ. Κόκκινο να παραμείνει τουλάχιστον για ακόμη μία χρονιά, τότε θα πρέπει άμεσα να κινηθούν οι διαδικασίες για τη διενέργεια εκλογών.