Φ. Ζαννετίδης: «Η παράταξη Μαχαιρίδη να ψάξει αλλού τον εξαγνισμό της για την γέφυρα Κρεμαστής»

Απάντηση στην ανακοίνωση των περιφερειακών συμβούλων Δεκαβάλλα, Μακρυωνίτη και Μαυρουδή εξέδωσε ο αντιπεριφερειάρχης και πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής, Φιλήμονας Ζαννετίδης.

Ο κ. Ζαννετίδης... προτρέπει στην ανακοίνωσή του την παράταξη (σ.σ. Μαχαιρίδη) που ανέθεσε την υδραυλική μελέτη της Γέφυρας Κρεμαστής, τέσσερις μήνες μετά την υπογραφή της σύμβασης με τον εργολάβο, να ψάξει αλλού για τον εξαγνισμό της.

Ειδικότερα ο αντιπεριφερειάρχης αναφέρει τα εξής:

Η παράταξη που γέννησε τους κήρυκες της νομιμότητας και της δημοκρατίας, είναι αυτή που δίδαξε την ανάθεση μελέτης έργου, μετά την ολοκλήρωση του σχετικού διαγωνισμού και την υπογραφή της σύμβασης με τον ανάδοχό του!!!

Είναι η παράταξη η οποία, για ένα χρόνο κατάφερε να αφήσει την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου χωρίς ασφαλιστική ενημερότητα και το απέκρυπτε.

Η αντιπολίτευση λοιπόν, είναι μια πολύ σοβαρή δουλειά, στην οποία αναμενόμενα αδυνατεί να ανταπεξέλθει η παράταξη που ανέθεσε την υδραυλική μελέτη για την Γέφυρα Κρεμαστής, τέσσερις μήνες μετά την υπογραφή της σύμβασης με τον εργολάβο κατασκευής της.

Αυτή η παράταξη θα πρέπει να αναζητήσει τον εξαγνισμό της, πριν αποκτήσει ξανά το ηθικό και πολιτικό ανάστημα να κάνει κριτική, σαν να προήλθε από παρθενογένεση. Η δική μας θητεία, όσο κι αν ψάξουν, δεν πρόκειται να τους δώσει το συγχωροχάρτι που εναγωνίως αναζητούν.

Η αγανάκτησή τους, όπως περιγράφεται στην ανακοίνωσή τους, είναι κατανοητή, αφού σε τίποτα η σημερινή περίοδος δεν πλησιάζει την “ηρωική” και “επική” δική τους.