Η 5η κολυμβητική ημερίδα του «Ροδίων Άθλησις»

Πλησιάζει η στιγμή για την 5η κολυμβητική ημερίδα του «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις», που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Ιουνίου στο κολυμβητήριο του «Ροδίων Παιδεία». Μια ημερίδα που σηματοδοτεί το τέλος των προπονήσεων  της χειμερινής περιόδου και κατά συνέπεια, την έναρξη των καλοκαιρινών τμημάτων, τα οποία θα διεξαχθούν  από  4 Ιουνίου έως και 14 Αυγούστου.

Στη φετινή ημερίδα λαμβάνουν μέρος παιδιά όλων των σωματείων της Ρόδου, ηλικίας από 4 ετών και άνω, τα οποία είναι σε επίπεδο εκμαθήσεως, αλλά και μεγαλύτερα, τα οποία βρίσκονται σε αγωνιστικό και προαγωνιστικό επίπεδο. Στόχος της συγκεκριμένης εκδήλωσης είναι οι αθλητές να γνωρίσουν τη χαρά του συναγωνισμού και φυσικά στο τέλος να λάβουν την επιβράβευσή τους από το χειροκρότημα του κοινού.

Για πρώτη φορά φέτος θα υπάρχει ανοικτή κατηγορία για το κοινό, για ενήλικες αθλητές 25 ετών και άνω, οι οποίοι μπορούν να λάβουν μέρος είτε αγωνίζονται σε συγκεκριμένο σωματείο είτε όχι. 

Για δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη γραμματεία του «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις», καλώντας καθημερινά από τις 14:00 έως τις 21:00 και Σάββατο από 10:00 έως τις 15:00 στο 2241001400 (εσωτ. 8) ή στέλνοντας μήνυμα στη σελίδα στο facebook:  
https://www.facebook.com/rpathlisis.