Μανίκια σηκώνουν στον Έμπωνα

Σύντομο ήταν για τους ανθρώπους της Αναγέννησης και τον προπονητή Φιλήμονα Μιχαλάκη, το διάστημα της … «ποδοσφαιρικής αποτοξίνωσης». 

 Οι απαιτήσεις της Β’ κατηγορίας, στην οποία οι «πράσινοι» επιστρέφουν, είναι αυξημένες, απαιτούν σωστή και έγκαιρη προετοιμασία σε όλα τα επίπεδα και παρότι η ομάδα δεν χρειάζεται να ξεκινήσει από το μηδέν, δεδομένου πως θεμελίωσε το μέλλον της με μία συγκεκριμένη φιλοσοφία και πρόσωπα, στον Έμπωνα θέλουν να είναι έτοιμοι από νωρίς. 

Το βασικό ζητούμενο της διοίκησης του Κυριαζή Μεσουδουάκη, καθώς και του Φιλήμονα Μιχαλάκη, είναι η διατήρηση του κορμού που στήριξε τη φετινή πορεία πρωταθλητισμού στη Γ’ κατηγορία. Οι πρώτοι που θα κληθούν να συζητήσουν, αυτονόητα, εντός των επόμενων ημερών είναι οι γηγενείς, για να ακολουθήσουν σταδιακά οι υπόλοιποι.  

Στο ίδιο διάστημα, ο τεχνικός της Αναγέννησης θα κάνει τις πρώτες διερευνητικές επαφές με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, στο πλαίσιο της απόφασης η ομάδα να ενισχυθεί με λίγους, έμπειρους και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές.