Εθελοντική αιμοδοσία στο ξενοδοχείο Mitsis Alila Resort & Spa

Στη μακρά πορεία και την κατάκτηση της κορυφής ο Όμιλος Επιχειρήσεων Μήτση ξεχωρίζει πέρα από την αρτιότητά του στην παροχή υπηρεσιών και για την ανθρώπινη υπόστασή του και την προσφορά του στο κοινωνικό σύνολο.

Είναι μια ρότα που χάραξε πρώτος ο ιδρυτής του Κωνσταντίνος Μήτσης και την ακολουθούν απαρέγκλιτα τόσο οι φυσικοί συνεχιστές του, όσο και το σύνολο των εργαζομένων και συνεργατών του ομίλου.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο αναγνωρισμένος από το Εθνικό Μητρώο Αιμοδοτών, Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Επιχειρήσεων Μήτση, διοργανώνει αυτές τις ημέρες εθελοντική αιμοδοσία. Μάλιστα, η φετινή δράση είναι αφιερωμένη στον αείμνηστο οραματιστή Κωνσταντίνο Μήτση. Ο στόχος είναι η συγκέντρωση όσο το δυνατόν περισσότερων μονάδων αίματος, που θα βοηθήσουν τους γιατρούς να σώσουν τις ζωές εκατοντάδων συνανθρώπων μας.

Το ξενοδοχείο Mitsis Alila Resort & Spa ολοκλήρωσε την εθελοντική αιμοδοσία την Παρασκευή 18 Μαΐου, στήνοντας το κέντρο αιμοδοσίας στο χώρο του συνεδριακού του κέντρου. Πλήθος εργαζομένων και διοικητικού προσωπικού έστειλαν μήνυμα ελπίδας με τη συμμετοχή τους.

O γενικός διευθυντής του ξενοδοχείου κ. Τσουκαλάς Λευτέρης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τους εθελοντές αιμοδότες του Mitsis Alila Resort & Spa, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα να δώσουν αίμα, καθώς και τους συναδέλφους από τα άλλα ξενοδοχεία του ομίλου, όπως φυσικά και την κινητή μονάδα αιμοδοσίας Ρόδου για την άρτια οργάνωση και συνεργασία.

Στη συνέχεια,  πήραν σειρά τα υπόλοιπα ξενοδοχεία του ομίλου στη Ρόδο και στο τέλος του μήνα θα είναι η ώρα των εργαζομένων στις πέντε ξενοδοχειακές μονάδες της Κω να δώσουν δέκα λεπτά από το χρόνο τους για να χαρίσουν ελπίδα σε κάποιον συνάνθρωπό τους. Όλοι όσοι εργάστηκαν για τη διοργάνωση αυτής της δράσης, είδαν την προσπάθειά τους να δικαιώνεται με τον καλύτερο τρόπο καθώς συγκεντρώθηκαν πολύτιμες μονάδες αίματος, ενώ υπήρξαν και επιπλέον άτομα που αν και το επιθυμούσαν, δεν μπόρεσαν να δώσουν αίμα για ιατρικούς λόγους.

Η σκυταλοδρομία ζωής του Ομίλου Μήτση θα ολοκληρωθεί στις 11 Ιουνίου, στα Καμένα Βούρλα, όπου το κέντρο αιμοδοσίας θα στηθεί στο ξενοδοχείο «Γαλήνη».