Στη Ρόδο βρίσκεται η επταώροφη θαλαμηγός Ocean Victory

Η επταώροφη χλιδάτη θαλαμηγός Ocean Victory, βρίσκεται απο χθες στο νησί της Ρόδου, κεντρίζοντας τα βλέμματα των περαστικών.

Η υπερπολυτελής θαλαμηγός είναι 140 μέτρα και θεωρείται μια απο τις μεγαλύτερες του κόσμου. Κατασκευάστηκε το 2014 στο ναυπηγείο Fincantiery στην Ιταλία και ανήκει στον  Ρώσο μεγιστάνα Viktor Rashnikov, η περιουσία του οποίου ξεπερνά τα 3.5 δισεκατομμύρια.

Η υπερπολυτελής θαλαμηγός που έχει επισκεφθεί και στο παρελθόν το νησί μας, έχει αγκυροβολήσει στα ανοιχτά της νέας μαρίνας από χθες το μεσημέρι με πλήρωμα 60 ατόμων ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες της "Ροδιακής", πρόκειται να μείνει μερικές μέρες αναμένοντας εκ νέου εντολές.

Το πλωτό «παλάτι»- φιγουράρει στη λίστα με τα 10 μεγαλύτερα γιοτ του κόσμου, ενώ διαθέτει ό,τι πιο σύγχρονο και πρωτοποριακό υπάρχει στον τομέα της ασφάλειας και της άνεσης.

Είναι το ένατο ακριβότερο στον κόσμο ενώ μπορεί να φιλοξενήσει 36 άτομα και 50 μέλη πληρώματος.
Μεταξύ άλλων, διαθέτει επτά καταστρώματα, 13 καμπίνες, ελικοδρόμιο, έξι πισίνες, κινηματογράφο, γυμναστήριο, club, τζακούζι, σαλόνι ομορφιάς, ανελκυστήρα, μπάρμπεκιου, δωμάτιο παρατήρησης του βυθού, γκαράζ φύλαξης ταχύπλοου μήκους 14 μέτρων και σύστημα σταθεροποίησης πλεύσης, ώστε να εξασφαλίζει την ακόμα μεγαλύτερη άνεση των τυχερών επιβατών, ακόμη και σε δύσκολες καιρικές συνθήκες!