Αθωώθηκε ο 34χρονος Σλοβάκος  που τον είχε δαγκώσει συμπατριώτισσά του

Αθώος  λόγω αμφιβολιών κρίθηκε χθες το μεσημέρι από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρόδου ένας 34 χρονος Σλοβάκος που το καλοκαίρι του 2013 είχε καταγγελθεί από συμπατριώτισσά του ότι την εξανάγκασε να του κάνει στοματικό έρωτα και η ίδια για να τον εκδικηθεί τον δάγκωσε στο γεννητικό του όργανο.

Χθες η 28χρονη Σλοβάκα, δεν παρουσιάστηκε στο δικαστήριο. Είχε φροντίσει να αποστείλει έγγραφο λίγο νωρίτερα στη δικηγόρο της, με το οποίο επισήμαινε ότι δεν θέλει να εκτεθεί και ότι δεν επιθυμούσε πλέον τη δίωξή του!

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της 25ης Ιουνίου 2013 στο νησί της Κω, όπου πήγε για διακοπές ο 34χρονος αλλοδαπός και τελικά κατέληξε στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος του νησιού μετά από καταγγελία για απόπειρα βιασμού και ασελγών πράξεων που έκανε σε βάρος της 28χρονης συμπατριώτισσάς του!

Σύμφωνα με όσα είχε καταγγείλει η ίδια στις 10.15 το  βράδυ ο 34χρονος προθυμοποιήθηκε να μεταφέρει με το μοτοποδήλατό του στο ξενοδοχείο που εργαζόταν την 28χρονη από τη Σλοβακία, όμως αντί αυτού βρέθηκαν σε ερημική τοποθεσία στο Τιγκάκι,  όπου και εκεί θέλησε να κάνει έρωτα μαζί της.

Όταν η 28χρονη αρνήθηκε, την ανάγκασε να του κάνει πεοθηλασμό και αυτή αντέδρασε δαγκώνοντάς τον στο μόριό του!
Η νεαρή αλλοδαπή στις 2 τα ξημερώματα της επόμενης μέρας (λίγες ώρες δηλαδή αργότερα) κατήγγειλε το περιστατικό στο Τμήμα Ασφαλείας Κω αστυνομικοί του οποίου εντόπισαν και συνέλαβαν τον 34χρονο, σε βάρος του οποίου ασκήθηκαν οι κατηγορίες του βιασμού και της απλής σωματικής βλάβης σε βάρος της 28χρονης συμπατριώτισσάς του.