Κολοσσός: Και ο Βετούλας στο τραπέζι των συζητήσεων

Ο Ιούνιος βρίσκεται σχεδόν στα μισά του, έχει περάσει περίπου ένας μήνας από το τελευταίο παιχνίδι του Κολοσσού H Hotels στο πρωτάθλημα, με την αποχώρηση του Άρη Λυκογιάννη δεδομένη από πριν, και το θέμα του προπονητή είναι ακόμη «ανοιχτό». 

Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν, όλοι οι ελεύθεροι προπονητές προτείνονται από τους εκπροσώπους τους, με κάποιους γίνονται όντως επαφές και με κάποιους απλώς ασκούνται πιέσεις από τρίτους. 

Το τελευταίο όνομα που «έπεσε» στο τραπέζι των συζητήσεων μετά των Βαγγέλη Ζιάγκου (προκύπτουν, όπως φαίνεται, υποχρεώσεις του νεαρού τεχνικού που δεν διευθετούνται εύκολα για να μετακομίσει στη Ρόδο), Κώστα Μέξα, Θανάση Σκουρτόπουλου και Γιώργου Λημνιάτη, είναι αυτό του Νίκου Βετούλα ο οποίος πριν μερικές μέρες έλυσε τη συνεργασία του με το Ρέθυμνο Cretan Kings.

Ο 44χρονος πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας και τεχνικός την τελευταία δεκαετία έχει μεγάλη εμπειρία από ομάδες της περιφέρειας καθώς διετέλεσε πρώτος προπονητής επί σειρά ετών στον Απόλλωνα Πάτρας, έκατσε και στον πάγκο του Προμηθέα ενώ την τελευταία διετία (συγκεκριμένα, ενάμισι χρόνο) ήταν στην Κρήτη.