Διαγόρας: Συμφωνία με Καρπαθάκη,  ερωτηματικό ο Κιοσέογλου

Δεν υπήρξε κάτι το ιδιαίτερο χθες σε ό,τι αφορά τις συμφωνίες και τα μεταγραφικά του Διαγόρα, που συνεχίζει να δουλεύει  προς τον καταρτισμό του ρόστερ που θέλει ο Νίκος Παντέλης.

Όπως έγινε γνωστό, η Διοίκηση της ομάδας συναντήθηκε με δύο «δικούς της» παίκτες, οι οποίοι συγκέντρωναν τη θετική εισήγηση του κόουτς της ομάδας, για παραμονή στο ρόστερ.

Ο ένας είναι ο Γιάννης Καρπαθάκης. Στα 24 του χρόνια, όσες φορές κλήθηκε πέρυσι έδωσε λύσεις σε αυτό που του ζήτησε ο προπονητής του, είχε τη σταθερή απόδοση κι αυτός είναι ο λόγος που τον χρειάζεται να μείνει ο Νίκος Παντέλης.

Ο δεύτερος των «δικών του» παικτών είναι  ο 25χρονος Τάσος Κιοσέογλου.
Ο σπουδαίος αυτός ποδοσφαιριστής, προερχόταν από σοβαρό τραυματισμό, αλλά δούλεψε πολύ και επανήλθε, με τον Νίκο Παντέλη να τον χρησιμοποιεί σε ορισμένα παιχνίδια προς το τέλος του πρωταθλήματος, στα οποία έδειξε πως επανήλθε από τον σοβαρό τραυματισμό του. Ο Νίκος Παντέλης έκανε και γι’ αυτόν θετική εισήγηση.

Οι δύο πλευρές συζήτησαν την προοπτική ανανέωσης της συνεργασίας τους, αλλά όπως φάνηκε υπήρξε διάσταση απόψεων στο οικονομικό.

Η διοίκηση του Διαγόρα γνωρίζοντας τις ικανότητες αλλά και τον χαρακτήρα του ποδοσφαιριστή, θα συναντηθεί εκ νέου μαζί του, σε μια προσπάθεια να βρεθεί η χρυσή τομή κι ο παίκτης να παραμείνει στην ομάδα.