Επικίνδυνες «φουρτούνες» στην Καρδάμαινα

Επικίνδυνες «φουρτούνες» στην Καρδάμαινα

Επικίνδυνες «φουρτούνες» στην Καρδάμαινα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 109 ΦΟΡΕΣ

Νέα διοίκηση αναζητά η Δόξα μετά την παραίτηση του συνόλου των μελών του σημερινού Δ.Σ.

Τι κι αν είναι πιθανό να της προσφερθεί η ευκαιρία να παραμείνει στην Α’ κατηγορία Blue Star Ferries, μέσω των αποφάσεων που αναμένει η Ρόδος από την ΕΠΟ σχετικά με τη σύνθεση της νέας Γ’ Εθνικής κατηγορίας;

Στην παρούσα φάση και έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, το ερώτημα για τη Δόξα Καρδάμαινας δεν αναφέρεται πλέον στην προοπτική να συνεχίσει να αγωνίζεται στα «σαλόνια» του τοπικού, αλλά στο κατά πόσο θα έχει τις δυνάμεις να παραμείνει ποδοσφαιρικά ενεργή.

Η εικόνα της πρόσφατης Γενικής Συνέλευσης του συλλόγου ήταν απόλυτα απογοητευτική, γεγονός που αποτυπώθηκε στην απόφαση του συνόλου των μελών του διοικητικού συμβουλίου να παραιτηθούν. Υποχρεωτικά, ο σύλλογος οδηγείται σε εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ., στις οποίες και θα φανεί, αν διαθέτει το παραγοντικό δυναμικό να τον στηρίξει και να εγγυηθεί τη συμμετοχή της ομάδας στις διοργανώσεις της νέας σεζόν.

Ενδεικτική της κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει η Δόξα, είναι η αποχώρηση του προπονητή Δημήτρη Χρυσόπουλου μετά από τέσσερα συναπτά έτη συνεργασίας, παρά την απόφασή του, έτσι όπως την διατύπωσε αμέσως μετά την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος, να συνεχίσει με μεγαλύτερο πείσμα.

Ο Δημήτρης Χρυσόπουλος θα εργάζεται πλέον για λογαριασμό του ΔΙ.Α., ως ο άμεσος συνεργάτης του τεχνικού του Γιάννη Μανούσογλου.

Διαβάστε ακόμη

Επιστροφή στην Καλλιθέα την Κυριακή για τον Κολοσσό H Hotels Collection με τον Ολυμπιακό!

Ανάμεσα στις καλύτερες αθλήτριες για τα «Δρόμεια» η Ραφαέλα Σπανουδάκη

Με το μυαλό στην Παναχαϊκή

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ «Οι νησιώτικες ομάδες είχαν… στήριξη από ψηλά!»

Έκτακτη Γενική Συνέλευση στην ΕΦΟΑ

Στις 29 Μαΐου η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΟΠ

Το πρόγραμμα το τοπικού μπάσκετ μετά το Πάσχα

Ξεχώρισαν οι Δωδεκανήσιοι στο Πανελλήνιο Πίστας Παίδων-Κορασίδων κι Εφήβων-Νεανίδων!