Ακόμη μία χρονιά στον Πρωτέα η Χατζηγιακουμή!

Ακόμη μία χρονιά στον Πρωτέα η Χατζηγιακουμή!

Ακόμη μία χρονιά στον Πρωτέα η Χατζηγιακουμή!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 122 ΦΟΡΕΣ

Ανανέωσε τη συνεργασία της με τον Πρωτέα Βούλας η Ανθή Χατζηγιακουμή και θα συνεχίσει ν’ αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α1 γυναικών.

Η Κώα φόργουορντ, που φέτος συμπληρώνει τα 25 της χρόνια, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των ανθρώπων του Πρωτέα καθώς βρίσκεται ήδη τέσσερις σεζόν στην ομάδα.

«Ο Α.Ε.Ο. Πρωτέας Βούλας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με την αθλήτρια της γυναικείας ομάδας, Ανθή Χατζηγιακουμή.

Η Ανθή, την περασμένη σεζόν, βοήθησε τα μέγιστα στην πολύ καλή πορεία της ομάδας. Η Διοίκηση του συλλόγου της εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες!

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας, η Ανθή Χατζηγιακουμή δήλωσε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενη που ανανέωσα το συμβόλαιό μου με την ομάδα του Πρωτέα. Βρίσκομαι 4 χρόνια εδώ και νιώθω οικογένειά μου όλους τους ανθρώπους της ομάδας.

Εύχομαι τη νέα χρονιά να βοηθήσω την ομάδα μου και να καταφέρουμε να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κ. Χρήστο Βασιλειάδη, που με εμπιστεύτηκε γι’ ακόμη μια χρονιά!»

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή