Γκρίζο τοπίο στ’ Αφάντου...

Η Κυριακή  24 Ιουνίου θα είναι ιδιαίτερα καθοριστική για την φετινή πορεία του ΑΕΡΑ, ο οποίος βρίσκεται προ Διοικητικού αδιεξόδου. Μέχρι χθες δεν  υπήρχε έστω και μια ένδειξη, του τι θα επακολουθήσει στην μεθαυριανή επαναληπτική Γενική Συνέλευση. 

Δεν υπήρχε κανένα ενδιαφέρον από την πλευρά της λεγόμενης ομάδας επιχειρηματιών  . Από τον ίδιο χώρο δεν υπήρξε και καμία κίνηση στην πρώτη ΓΣ της 17ης Ιουνίου.

Από την άλλη πλευρά ο γιατρός Χρήστος Χριστοφής ο οποίος ενδέχεται να μπει μπροστά, έχοντας μαζί του μια πλειάδα προσώπων που θα τον συνεπικουρήσουν και με φιλοσοφία την συντήρηση του ΑΕΡΑ, αλλά και την ανάδειξη ταλέντων από τον ποδοσφαιρικό χώρο των Αφάντου και των γύρω περιοχών, δεν έχει ανοίξει ακόμα τα χαρτιά του .Αυτή η κίνηση πάντως αν γίνει πραγματικότητα , όπως τόνισε κι ο ίδιος ο κ. Χριστοφής θα φανεί στην μεθαυριανή Γενική Συνέλευση. 

Σε ό,τι αφορά την πλευρά Αντώνογλου έχει δηλώσει επανειλημμένα πως αποτελεί παρελθόν από την Διοίκηση του ΑΕΡΑ. Ωστόσο οι πληροφορίες ανέφεραν πώς δέχεται πιέσεις και δεν αποκλείεται ακόμα και αλλαγή σκηνικού στην επαναληπτική Γενική Συνέλευση της Κυριακής.

Μέχρι τώρα πάντως, το τοπίο φαίνεται γκρίζο και κανείς δεν μπορεί να προδικάσει κανένα αποτέλεσμα.