Το «μπράβο» του δημάρχου στο στίβο

Ο Δωδεκανησιακός στίβος αναπτύσσεται συνεχώς κι αυτό γίνεται κάτι παραπάνω από φανερό λόγω των επιτυχιών στις «μικρές» κατηγορίες σε υψηλό επίπεδο. 

Το περασμένο σαββατοκύριακο στο στάδιο Τρικάλων διεξήχθη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων (Κ20) όπου η Γεωργία Παραστατίδου στα 400μ. μ’ εμπόδια από τον ΓΑΣ Υγεία Ρόδου πήρε το χρυσό μετάλλιο, ενώ ο Ηλίας Τοτολίδης του ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009 ήταν «ασημένιος» στα 110μ. μ’ εμπόδια και ο Γιάννης Ντέτσικας, αθλητής του ΑΟ Σταματίου, πήρε το χάλκινο στα 400μ. 

Ο Δήμαρχος Ρόδου, Φώτης Χατζηδιάκος με επιστολή του συγχαίρει τους αθλητές καθώς επίσης και τους προπονητές τους στους συλλόγους όπου ανήκουν, ευχόμενος νέες επιτυχίες και στο μέλλον.

Η επιστολή:
«Αγαπητά παιδιά,
Πιο γρήγορα, πιο ψηλά πιο δυνατά» είναι το σύνθημα των Ολυμπιακών Αγώνων, αλλά και το σύνθημα που προτρέπει όσους ασχολούνται με τον αθλητισμό να βελτιώνονται συνεχώς, στοχεύοντας πάντα την κορυφή.

Οι νέοι της Ρόδου, πιστοί στη γεμάτη δάφνες και κότινους ιστορία των Αρχαίων Ροδιτών, του μεγάλου δρομέα Ολυμπιονίκη Λεωνίδα του Ρόδιου, θριάμβευσαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ-20 στα Τρίκαλα. 

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τις εξαιρετικές τους επιδόσεις και την άμιλλα με την οποία αγωνίστηκαν κάνοντας περήφανους τους προπονητές τους, τα μέλη της οικογένειάς τους, αλλά και όλους τους Ροδίτες.

Ιδιαίτερα συγχαρητήρια στη χρυσή Πανελληνιονίκη Γεωργία Παραστατίδου στα 400μ εμπόδια, του Γ.Α.Σ. Η ΥΓΕΙΑ ΡΟΔΟΥ, και τον προπονητή της Ευστάθιο Παπαστάμο. 

Στον αργυρό Πανελληνιονίκη Ηλία Τοτολίδη του Α.Γ.Ε.Σ. ΚΑΜΕΙΡΟΣ 2009 στα 110μ. εμπόδια και τον προπονητή του Φώτιο Κουμεντή! 

Στον χάλκινο Πανελληνιονίκη Ιωάννη Ντέτσικα του Α.Ο. ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ στα 400μ και στον Προπονητή του Ελευθέριο Μπότσαρη! 

Ευχόμαστε ολόψυχα σε όλα τα παιδιά καλή επιτυχία στα επόμενα μεγάλα βήματα εντός και εκτός αθλητισμού, και τα προτρέπουμε με ήθος, πείσμα, εργατικότητα, και προσήλωση, να πορεύονται πάντα στη ζωή τους.»