ΑΟ Σταματίου: Ολοκληρώθηκε η σεζόν με μία πολύ όμορφη γιορτή

Η αγωνιστική περίοδος 2017-18 έκλεισε κι επίσημα για τον ΑΟ Σταματίου την Πέμπτη 7 Ιουνίου στο ανοιχτό γήπεδο του Αγίου Δημητρίου, με μία πολύ όμορφη γιορτή στην οποία παρευρέθηκαν δεκάδες παιδιών από τις ακαδημίες του συλλόγου. 

Το σωματείο έκανε τον απολογισμό του, ο οποίος κρίθηκε «θετικός», τονίζοντας πως «οι αθλητές των τμημάτων που προπονεί ο Κώστας Δόσπρας συμμετείχαν επιτυχώς στα πρωταθλήματα Παμπαίδων και Μίνι. Μέσα από τους αγώνες απέκτησαν εμπειρίες κι έμαθαν να συνεργάζονται για το καλό της ομάδας τους.

Τα μικρότερα παιδιά που προπονεί ο Νικήτας Παχούντης συμμετείχαν στα τουρνουά του Διαγόρα και του Κολοσσού και απόλαυσαν τα παιχνίδια στο παρκέ.

Την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018 τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου παρευρέθηκαν στην εκδήλωση για τη λήξη της μπασκετικής περιόδου 2017-18, που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του 1ου Δημοτικού σχολείου Ρόδου.

Ο Πρόεδρος Μάνος Κόκκινος ευχήθηκε στους μικρούς αθλητές να έχουν ξένοιαστες καλοκαιρινές διακοπές και τους ανακοίνωσε την έναρξη των εργασιών για την κατασκευή του γηπέδου μπάσκετ της ομάδας στο Μαρμαρογλυφείο στον Άγιο Δημήτριο.
 


Σύμφωνα με τον προγραμματισμό για την επόμενη περίοδο, θα λειτουργήσουν τα εξής τμήματα:
Παμπαίδων (2004-2005): Δευτέρα-Τρίτη-Πέμπτη- Παρασκευή 8-9 με προπονητή τον Κ. Δόσπρα
Μίνι (2006 και μικρότεροι): Δευτέρα-Τρίτη-Πέμπτη 7-8 με προπονητή τον Κ. Δόσπρα
Super mini (2008-2009): Δευτέρα-Τρίτη-Πέμπτη 6-7 με προπονητή τον N. Παχούντη
Pro mini (2010 και μικρότεροι): Δευτέρα-Τρίτη-Πέμπτη 5-6 με προπονητή τον N. Παχούντη.

Αξίζει ν’ αναφερθεί ότι οι αθλητές στον ΑΟ Σταματίου δεν πληρώνουν συνδρομή και τους παρέχονται δωρεάν οι στολές και οι φόρμες.

Η κατασκευή, δε, του γηπέδου θα δώσει τη δυνατότητα στην ομάδα ν’ αποκτήσει τη δική της έδρα και στα παιδιά το δικό τους γήπεδο».