Σοκ για τη Ρόδο, οριστικά στο τοπικό!

Σοκ για τη Ρόδο, οριστικά στο τοπικό!

Σοκ για τη Ρόδο, οριστικά στο τοπικό!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1788 ΦΟΡΕΣ

Την τελευταία στιγμή και απροσδόκητα «ναυάγησε» η προσπάθεια να τροποποιηθεί ο κανονισμός για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Η ελπίδα για την παραμονή των «ελαφιών» έσβησε αμετάκλητα

Οριστικός και αμετάκλητος είναι ο υποβιβασμός της Ρόδου από τη Γ’ Εθνική κατηγορία!

Την τελευταία στιγμή κι ενώ όλα έδειχναν έτοιμα, τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ δεν έφεραν καν στο τραπέζι  την εισήγηση για την τροποποίηση του κανονισμού, που θα άνοιγε τον δρόμο για την παραμονή ομάδων που υποβιβάστηκαν από το φετινό πρωτάθλημα, συναντώντας αντιδράσεις την τελευταία στιγμή και ανατρέποντας την κατάσταση με τρόπο για τα «ελάφια» ιδιαίτερα οδυνηρό!

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η τελική επεξεργασία του πλάνου ανέδειξε ως δυσεπίλυτο πρόβλημα τις ημερομηνίες των προθεσμιών για την υποβολή των δηλώσεων συμμετοχής, όσο και της έναρξης των πρωταθλημάτων, τόσο στη Football League, όσο και στη Γ’ Εθνική, δεδομένου πως τα δύο πρωταθλήματα μοιάζουν με συγκοινωνούντα δοχεία. 

Μοιραία, το τελευταίο «χαρτί» της Ρόδου κάηκε κι αν μπορεί να κρατήσει κάτι χρήσιμο από την όλη υπόθεση, είναι το οριστικό ξεκαθάρισμα του τοπίου και γνώση πως θα πρέπει να αρχίσει να οργανώνεται για τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries.  

Διαβάστε ακόμη

Ρόδος - Γ' Εθνική: Για το γόητρο στη Ραφήνα

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση