Σήμερα η γενική συνέλευση στ’ Αφάντου!

Είναι αρκετά κρίσιμη η σημερινή επαναληπτική Γενική Συνέλευση του ΑΕΡΑ, η οποία και θα αναδείξει τη  νέα Διοίκηση του συλλόγου. Ο ΑΕΡΑ είχε και θα έχει πάντα πρωταγωνιστικό ρόλο στο ποδόσφαιρο της Α’ Κατηγορίας. Αυτός είναι ο λόγος που αναζητά σήμερα, δυνατή Διοίκηση ανεξάρτητα από το ποιος θα είναι επικεφαλής.

Ο μέχρι τώρα πρόεδρος του ΑΕΡΑ Μιχάλης Αντώνογλου έχει ήδη εκφράσει την απόφασή του να αποχωρήσει από τη Διοίκηση της ομάδας, θεωρώντας πως κλείνει ο κύκλος του, αλλά κανείς δεν ξέρει και ποιοι άλλοι από τη μέχρι σήμερα Διοίκηση θα τον ακολουθήσουν. 

Η περίπτωση της κίνησης της ομάδας των επιχειρηματιών από τα Αφάντου, η οποία εξέφρασε την επιθυμία να αναλάβει να διοικήσει, δεν έχει «φανεί» ακόμα επώνυμα όπως ζήτησε ο Κώστας Σπανός,  ενώ πολλοί πιστεύουν πως μάλλον εγκαταλείπεται αυτή η προσπάθεια καθώς δεν υπάρχει η παραμικρή ενδειξη. 

Παράλληλα με την απόφαση του Μιχάλη Αντώνογλου να αποσυρθεί, έγινε πρόταση στον παλαιό πρόεδρο του συλλόγου τον γιατρό Χρήστο Χριστοφή, ο οποίος είχε κάποιες επαφές με παράγοντες, προκειμένου να μπει μπροστά και να βοηθήσει στο στήσιμο μιας ομάδας που θα στηριχθεί στους παίκτες του ΑΕΡΑ και τα ταλέντα των Αφάντου και της περιοχής. 

Όλα αυτά φυσικά, θα πρέπει όλοι οι ενδιαφερόμενοι να τα δείξουν έμπρακτα μαζί με το ενδιαφέρον τους στη  σημερινή ΓΣ στις 11.15 στην αίθουσα του 2ου Δημ. Σχολείου Αφάντου.