Νίκος Βετούλας: «Μεγάλη πρόκληση ο Κολοσσός»

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο Νίκος Βετούλας μόνο πρωτάρης δεν είναι στους πάγκους αφού μετράει ήδη μία δεκαετία στο χώρο της προπονητικής και ξέρει πολύ καλά τις ιδιαιτερότητες που έχει μία ομάδα της περιφέρειας, έχοντας θητεύσει σε Απόλλωνα και Προμηθέα Πάτρας αλλά και στο Ρέθυμνο, την έτερη νησιωτική ΚΑΕ της Basket League.

Μετακομίζοντας, λοιπόν, από την Κρήτη στη Ρόδο, ο Πατρινός τεχνικός γνωρίζει τη δύσκολη αποστολή που έχει αναλάβει.

Πρέπει να φτιάξει μία ομάδα από την αρχή σχεδόν, μιας και το ρόστερ έχει - δεν έχει τέσσερις αθλητές, και στηριζόμενος σε περιορισμένο μπάτζετ συν το γεγονός ότι διαδέχθηκε έναν πετυχημένο προπονητή και καλώς ή κακώς δεν θα αποφύγει τη σύγκριση, τουλάχιστον στην αρχή.

Ο Νίκος Βετούλας δείχνει να …ιντριγκάρεται απ’ όλο αυτό και στις πρώτες του δηλώσεις ως ο νέος προπονητής των Ροδιτών τόνισε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανέλαβα τον πάγκο του Κολοσσού.

Πρόκειται για μία μεγάλη πρόκληση για μένα, καθώς η ομάδα τα τελευταία χρόνια δείχνει μία σταθερότητα και συνέπεια τόσο εντός, όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου. Κι αυτό γίνεται, γιατί σου δίνει όλα τα εχέγγυα για να κάνεις τη δουλειά σου απερίσπαστος.

Είναι μία ομάδα πολύ ενδιαφέρουσα, που όλοι θέλουν να εργαστούν, για τους λόγους που ανέφερα.

Από την άλλη, το πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν αναμένεται ανταγωνιστικό και γι’ αυτό θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την ενίσχυσή μας, ώστε οι επιλογές που θα γίνουν, να αντικατοπτρίζουν την εικόνα της ομάδας και της διοίκησης στον αγωνιστικό χώρο».