Στον ΟΦΗ ο Παύλος Γκουγκουντρής

Στον ΟΦΗ  ο Παύλος Γκουγκουντρής

Στον ΟΦΗ ο Παύλος Γκουγκουντρής

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 793 ΦΟΡΕΣ

ο Γκουγκουντρής Ο νεαρός τερματοφύλακας του Ιάλυσου, αναχωρεί σήμερα για Κρήτη, όπου και θα μείνει μέχρι το Σάββατο, συμμετέχοντας σε προπονήσεις της Κ17 και Κ20

Την τύχη του στο νησί της Κρήτης θα δοκιμάσει ο νεαρός τερματοφύλακας του Ιάλυσου, Παύλος Γκουγκουντρής, που σήμερα το πρωί αναχωρεί για εκεί και θα παραμείνει μέχρι και το ερχόμενο Σάββατο.

Ο 17χρονος ποδοσφαιριστής θα συμμετέχει σε προπονήσεις της Κ17 και Κ20 του ΟΦΗ, και θα βρεθεί εκεί έπειτα από συστάσεις του Βαγγέλη Χοσάδα, ο οποίος ξέρει πολύ καλά τον ταλαντούχο πορτιέρο, καθώς τον είχε στις ακαδημίες του.

Ο Γκουγκουντρής τον περασμένο Οκτώβριο από τον ΑΕΡΑ, πήγε στην ομάδα του χωριού του, τον Ατρόμητο Διμυλιάς, έπαιξε εννέα παιχνίδια και τον Ιανουάριο τον ζήτησε ο Ιάλυσος, μετά την αποχώρηση του Άγγελου Χειμωνέττου από τους «ερυθροκίτρινους» και στον οποίο παρέμεινε μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Τώρα του δίνεται η ευκαιρία να αναδείδει το ταλέντο του και να τον δουν με καλό μάτι οι άνθρωποι του ΟΦΗ, ελπίζοντας σε μια θετική εισήγηση.

Διαβάστε ακόμη

Ανάμεσα στις καλύτερες αθλήτριες για τα «Δρόμεια» η Ραφαέλα Σπανουδάκη

Με το μυαλό στην Παναχαϊκή

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ «Οι νησιώτικες ομάδες είχαν… στήριξη από ψηλά!»

Έκτακτη Γενική Συνέλευση στην ΕΦΟΑ

Στις 29 Μαΐου η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΟΠ

Το πρόγραμμα το τοπικού μπάσκετ μετά το Πάσχα

Ξεχώρισαν οι Δωδεκανήσιοι στο Πανελλήνιο Πίστας Παίδων-Κορασίδων κι Εφήβων-Νεανίδων!

Πιστοί στο ραντεβού τους οι Βετεράνοι