Αναστέλλεται η στάση εργασίας των εργαζομένων του Αεροδρομίου

Αναστέλλεται  η στάση εργασίας των εργαζομένων του Αεροδρομίου

Αναστέλλεται η στάση εργασίας των εργαζομένων του Αεροδρομίου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 357 ΦΟΡΕΣ

Αναστέλλεται και η δεύτερη στάση εργασίας που είχαν εξαγγείλει τα μέλη του τοπικού συλλόγου εργαζομένων αεροναυτιλίας στο αεροδρόμιο «Διαγόρας», σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την έλλειψη καθαριότητας σε χώρους του αεροδρομίου και ειδικά στον πύργο ελέγχου.

Έτσι δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί ούτε και σήμερα η τετράωρη στάση εργασίας που είχε εξαγγελθεί από τον περασμένο μήνα, καθώς όπως διαπιστώθηκε αναρτήθηκε ο ηλεκτρονικός διαγωνισμός, για την ανάθεση του έργου και τηρείται μέχρι στιγμής η δέσμευση της ΥΠΑ.

Πάντως όπως ανακοίνωσε χτες ο τοπικός σύλλογος των εργαζομένων, αν δεν ολοκληρωθεί η διαδικασία αυτή και δε λυθεί οριστικά το πρόβλημα μέχρι το τέλος Ιουλίου, τότε επιφυλάσσεται για την πραγματοποίηση των κινητοποιήσεων.
Αναλυτικά, σε σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε αναφέρονται τα εξής:

Μετά τη διαπίστωση:
i. της ανάρτησης του διαγωνισμού για την ανάθεση σε εργολάβο της καθαριότητας των χώρων εργασίας του προσωπικού στους χώρους των Υπηρεσιών Αεροναυτιλίας στο κτίριο του Πύργου Ελέγχου του αεροδρομίου Ρόδου και

ii. της τήρησης της συμφωνίας για προσωρινό καθαρισμό στους ανωτέρω χώρους με πρωτοβουλία ιδιωτικού φορέα από τον αεροπορικό χώροτη δέσμευση της διοίκησης ως προς την ολοκλήρωση των ενεργειών και την εγκατάσταση εργολάβου καθαριότητας μέχρι το τέλος Ιουλίου, καθώς και με ομόφωνη απόφαση του ∆.Σ. του Συλλόγου,

ΑΝΑΣΤΕΛΛΕΤΑΙ
η εξαγγελθείσα στάση εργασίας της 5ης Ιουλίου 2018.

Επιφυλασσόμαστε για την συνέχιση των κινητοποιήσεων εφόσον, δεν συνεχιστεί και ολοκληρωθεί η διαδικασία οριστικής επίλυσης του προβλήματος έως το τέλος Ιουλίου και ο τακτικός καθαρισμός των χώρων εργασίας και των τριών τμημάτων της Αεροναυτιλίας και των κοινόχρηστων χώρων, όπως συμφωνήθηκε, μέχρι και την οριστική διευθέτηση του προβλήματος.

Ενδεχόμενη αναστολή των επόμενων εξαγγελθεισών στάσεων εργασίας θα κρίνεται εκ νέου, ανάλογα με τις εξελίξεις. Σε αντίθετη περίπτωση οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν σύμφωνα με το πρόγραμμα”.

Διαβάστε ακόμη

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο

Ιακ. Γρύλλης: «Επιχειρείται η ηθική και οικονομική εξόντωσή μου»

54 προσλήψεις από τον δήμο Ρόδου για την προστασία των δασών