Συνεχή προβλήματα νερού σε πολλές περιοχές του νησιού

Συνεχή προβλήματα νερού  σε πολλές περιοχές του νησιού

Συνεχή προβλήματα νερού σε πολλές περιοχές του νησιού

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1178 ΦΟΡΕΣ

Η κατάσταση παίρνει ανησυχητικές διαστάσεις

Συνεχίζουν να παρουσιάζονται προβλήματα με το νερό σε διάφορες περιοχές του νησιού παρά τις προσπάθειες της ΔΕΥΑΡ, με τους κατοίκους να έχουν αγανακτήσει και, σε ορισμένες περιπτώσεις, να εκφράζουν την πρόθεσή τους ακόμη και να προσφύγουν στον Εισαγγελέα.

Όπως φαίνεται, τα προβλήματα εμφανίζονται σε διάφορα σημεία, με τη ΔΕΥΑΡ να προσπαθεί…να σβήνει «φωτιές», κάτι όμως που κάθε άλλο παρά εύκολο είναι.
Παρά την έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού της Συμβουλίου την περασμένη Παρασκευή, διάφορα θέματα δεν σταματούν να προκύπτουν συνέχεια σε διαφορετικά «μέτωπα».

Εκτός από… τα γνωστά προβλήματα, τις προηγούμενες ημέρες στο Πλημμύρι δεν είχαν νερό για τρεις ημέρες, σε μία περιοχή με 25-30 σπίτια και ξενοδοχείο. Όπως είναι φυσικό, οι κάτοικοι διαμαρτύρονται, καθώς όπως λένε, ούτε φώτα έχουν ούτε οι δρόμοι είναι όπως θα έπρεπε, την ίδια στιγμή όμως που πληρώνουν δημοτικά τέλη. «Πού είναι ο Δήμος;», λένε χαρακτηριστικά και εκδηλώνουν την πρόθεσή τους ακόμη και να απευθυνθούν στον Εισαγγελέα.

Από την… άλλη πλευρά τώρα, στη Δαματριά όλο τον Ιούνιο αντιμετώπιζαν προβλήματα με το νερό, μια με τη χαμηλή πίεση, μια δεν είχαν καθόλου. Αυτό συνέβη και προχθές και ειδικά σε συγκεκριμένα σημεία του χωριού δεν είχαν νερό νωρίς το πρωί.
Και στα Κολύμπια, όμως, μία από τις περιοχές που «πονάνε» και έχουν γίνει παρεμβάσεις, και είναι βέβαια από τις πιο τουριστικές του νησιού, τις τελευταίες ημέρες μια έχουν και μια δεν έχουν νερό και αντιλαμβάνεται ο καθένας τι επιπτώσεις έχει αυτό.

Διαβάστε ακόμη

Η δραστηριότητα του Κέντρου «Δίοδος»

Προκήρυξη διαγωνισμού για το «Βραβείο Βασίλη Μοσκόβη έτους 2023»

Ορκίστηκε χειρουργός στο Νοσοκομείο Ρόδου ο Γιώργος Ντόκος

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Δικαιοσύνης Πάνο Αλεξανδρή

Δείτε σε ζωντανή μετάδοση τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ρόδου

Έντονη αντίδραση του Βασίλη Υψηλάντη κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου – Την χαρακτήρισε «Εθνική Εισαγγελέα»

Τζέιμς Καφετζής: Ο πατέρας μου ψάχνει νέο σκάφος στον Ειρηνικό για να συνεχίσει το ταξίδι του από εκεί

Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών του δήμου Ρόδου η Ματίνα Γιανέλλη