Με Ιάλυσο η πρεμιέρα των δοκιμαστικών του Φοίβου

Με Ιάλυσο η πρεμιέρα  των δοκιμαστικών του Φοίβου

Με Ιάλυσο η πρεμιέρα των δοκιμαστικών του Φοίβου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 256 ΦΟΡΕΣ

Στις 11 Αυγούστου θα δώσει το πρώτο φιλικό παιχνίδι η ομάδα της Κρεμαστής, ενόψει της προετοιμασίας για το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής

Μπορεί οι προετοιμασίες των ομάδων να μην έχουν ξεκινήσει και πολύ περισσότερο να μην έχουν καν συμπληρωθεί τα ρόστερ τους, όμως οι προπονητές τους, οι περισσότεροι, έχουν προγραμματίσει από τώρα τα φιλικά τους παιχνίδια, προκειμένου να μην ψάχνουν μετέπειτα για αντιπάλους.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο προπονητής του Φοίβου, Σάββας Ορφανίδης, ο οποίος έκλεισε για την ομάδα του εννέα παιχνίδια στην περίοδο της προετοιμασίας.

Το πρώτο δοκιμαστικό τεστ θα γίνει με την ομάδα του Ιάλυσου το Σάββατο 11 Αυγούστου, ενώ με την ίδια ομάδα θα δώσει άλλα δύο φιλικά, τα δύο τελευταία ημερολογιακά.

Η προετοιμασία των «κυανοκίτρινων» θα ξεκινήσει την Τετάρτη 25 Ιουλίου, οπότε την 18η μέρα θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια της ομάδας της Κρεμαστής για πρώτη φορά φέτος, μπροστά στο κοινό της.

Γενικά ο τεχνικός του Φοίβου έκλεισε παιχνίδια με ισχυρούς αντιπάλους που προέρχονται από το πρωτάθλημα της Γ΄εθνικής και της Α’ τοπικής κατηγορίας.

Εξαίρεση αποτελεί το φιλικό με τους Ατρόμητους, ομάδα Β’ κατηγορίας, το οποίο γίνεται στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο ομάδων, μετά την παραχώρηση του Άλμπαν Τερζίου.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα των φιλικών παιχνιδιών:
11/8 με Ιάλυσο
16/8 με Άρη
19/8 με Διαγόρα
22/8 με Απόλλων Κ.
28/8 με Κλεάνθη
31/8 με Κλεόβουλο
2/9 με Ατρόμητους
5/9 με Ιάλυσο
12/9 με Ιάλυσο

Στο «στόχαστρο» ακόμη δύο μέσοι
Όσον αφορά στα μεταγραφικά, οι Κρεμαστενοί κινούνται για την απόκτηση ακόμη δύο ποδοσφαιριστών της μεσαίας γραμμής. Ο Σάββας Ορφανίδης έχει κάνει τις εισηγήσεις του και περιμένει τα αποτελέσματα της αρμόδιας επιτροπής μεταγραφών της ομάδας. Το σίγουρο είναι ότι θα προέρχο-νται από το νησί μας και θα είναι νεαροί σε ηλικία, όπως βέβαια και όλα σχεδόν τα φετινά αποκτήματα των «κυανοκίτρινων».

Πάντως οι κινήσεις γενικά του Φοίβου και το πλάνο ενόψει της συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής, βρίσκει σύμφωνη την πλειοψηφία των φιλάθλων του.

Ο ενθουσιασμός του κόσμου και η χαρά του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι εμφανές και το δείχνει καθημερινά με την προσέλευσή του στο «Στέκι» της ομάδας, όπου με τη συμμετοχή του βοηθάει στην οικονομική ανάταση του συλλόγου.

Ο Αγρέλλης στο τμήμα διαφημίσεων
Μεταγραφή και στα διοικητικά του είχε ο Φοίβος, που απ’ ό,τι φαίνεται εντάσσει στη φετινή του προσπάθεια όποιον πιστεύει πως μπορεί να βοηθήσει από κάθε πόστο.

Από χθες λοιπόν ο πρώην πρόεδρος της Ασπίδας Σαλάκου, Γιώργος Αγρέλλης, ανέλαβε το τμήμα διαφημίσεων και χορηγιών του συλλόγου, έναν τομέα τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά έχοντας επιτύχει θετικά αποτελέσματα στο παρελθόν. Η ανακοίνωση του Φοίβου για τον Αγρέλλη:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε τον Αγρέλλη Γιώργο στην οικογένεια του Φοίβου Κρεμαστής για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν στο τμήμα διαφημίσεων και χορηγιών της ομάδας μας».

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή