«Το camp καθιερώνεται ως θεσμός»

«Το camp καθιερώνεται ως θεσμός»

«Το camp καθιερώνεται ως θεσμός»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 72 ΦΟΡΕΣ

Ευχαριστήρια επιστολή των προπονητών που έλαβαν μέρος στο 2ο Training Camp της Ακαδημίας Καλύμνου

Οι τέσσερις προπονητές που πλαισίωσαν τον Χρήστο Καλαϊτζίδη στο 2ο Training Basketball Camp της Ακαδημίας Καλύμνου, Γιώργος Χατζηκαλημέρης, Χρήστος Αβεκλούριος, Ελένη Κυπραίου (από τη Ρόδο) και Ζαχαρίας Καρδούλιας, θέλησαν να ευχαριστήσουν δημόσια τον πρόεδρο και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου για την πρόσκληση συμμετοχής τους στη διοργάνωση και παράλληλα να τους συγχαρούν για την προσπάθεια που κάνει το σωματείο να αναπτύξει το άθλημα της καλαθοσφαίρισης.

«Μία ακόμη πετυχημένη διοργάνωση, το 2ο Training Basketball Camp 2018, που πραγματοποίησε από 2-8 Ιουλίου 2018 η Πρότυπη Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης Καλύμνου, άφησε άριστες εντυπώσεις και υποσχέσεις για το μέλλον. Ένα Training Basketball Camp, το οποίο βλέπουμε να καθιερώνεται ως θεσμός πλέον και να μπαίνει δυναμικά στο υψηλό επίπεδο των Basketball Camp Ελλάδας κι εξωτερικού.

Τα παιδιά έδωσαν καθημερινά τον καλύτερό τους εαυτό, παρακολουθώντας ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα, που συνδύασε την προπόνηση υψηλού επιπέδου, την αποκόμιση γνώσεων και σημαντικών εμπειριών αλλά και τη χαρά και τη διασκέδαση.

Η συμμετοχή αθλητών, προπονητών και κυρίως των επίσημων προσκεκλημένων κορυφαίων προπονητών από Ελλάδα κι εξωτερικό ανέβασαν πραγματικά σε μεγάλο βαθμό το κύρος της διοργάνωσης.

Το αξιόλογο Διοικητικό Συμβούλιό σας και οι εξαίρετοι συνεργάτες προπονητές σας αποτέλεσαν τα βασικά στοιχεία της εν λόγω επιτυχημένης διοργάνωσης του 2ου Training Basketball Camp Κάλυμνος 2018, μαζί με την άψογη συντονισμένη προσπάθεια όλων, την εθελοντική προσφορά καθώς και την εγκάρδια φιλοξενία σας.

Άνθρωποι, όπως εσείς, μας δίνουν το κίνητρο και το κουράγιο να συνεχίζουμε ν’ αγωνιζόμαστε για ένα καλύτερο παρόν κι ένα ακόμη καλύτερο μέλλον για τα παιδιά και το άθλημα που υπηρετούμε.

Ευχαριστούμε τόσο εσάς, κύριε πρόεδρε Μιχάλη Τρικοίλη, και τα αγαπητά μέλη του συμβουλίου σας καθώς και τον εξαίρετο προπονητή σας, κ. Χρήστο Καλαϊτζίδη, για την επιλογή μας και την πρόσκλησή σας να συμμετάσχουμε γι’ ακόμη μια φορά ως προπονητές του 2ου Training Basketball Camp Κάλυμνος 2018.

Ευχόμαστε ό,τι καλύτερο για τα μελλοντικά σχέδια και τις επιθυμίες σας και σας ευχαριστούμε θερμά για την πολύ καλή συνεργασία και την άψογη φιλοξενία σας.

Σας ευχαριστούμε.

Γιώργος Χατζηκαλημέρης - Ελένη Κυπραίου - Χρήστος Αβεκλούριος - Ζαχαρίας Καρδούλιας».

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή