Σήμερα τα σπουδαία για το «Ροδίων Άθλησις»

Σήμερα τα σπουδαία για το «Ροδίων Άθλησις»

Σήμερα τα σπουδαία για το «Ροδίων Άθλησις»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 200 ΦΟΡΕΣ

Παντοτινός αρχηγός ο Νίκος Μακρής που ανακοινώθηκε χθες από τη Διοίκηση

Ημέρα ανακοινώσεων η σημερινή, που θα βγουν από την Γενική Συνέλευση της ΕΟΠΕ και θα καθορίσουν βασικά σε ποια Κατηγορία θα αγωνιστεί το «Ροδίων Άθλησις» τη νέα περίοδο.

Η Ροδίτικη ομάδα έχει κάνει δυο πλάνα, το ένα αφορά την Α2 Κατηγορία στην οποία θα βρεθεί αν η αρχή του βόλεϊ το αποφασίσει και το άλλο αν πορευτεί διαφορετικά στη Volleyleague.

Το «Ροδίων» περιμένει συνεπώς τις ανακοινώσεις, για να ξέρει πώς θα πορευτεί στις συμφωνίες με τους παίκτες, στους οποίους έχει κάνει προτάσεις και αυτοί «παίζουν» με βάση την Κατηγορία στην οποία θα αγωνισθεί η ομάδα.

Μάλιστα όπως χαρακτηριστικά τονίσθηκε, στην περίπτωση που το «Ροδίων» συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Α1, τότε θα μετακομίσει στο Κλειστό της Καλλιθέας, όπου διεξήχθη με επιτυχία όπως όλοι θυμούνται το φάιναλ φορ του Κυπέλλου των Ανδρών στο βόλεϊ.
Αυτό φυσικά υπό προϋποθέσεις. Δεν πρέπει να ξεχνάει κανείς πως άδεια λειτουργίας για διεξαγωγή αγώνων μεγάλης Εθνικής Κατηγορίας, έχει πέρα από αυτό της Καλλιθέας και το γήπεδο των εγκαταστάσεων του «Ροδίων Παιδεία», στο οποίο αγωνιζόταν μέχρι τώρα η ομάδα του «Ροδίων Άθλησις» στο πρωτάθλημα της Α2.

Στον μεταγραφικό τομέα-όπως άλλωστε έχει γραφεί- συνεχίζει παίκτης της ομάδας ο αρχηγός Νίκος Μακρής. Ο πασαδόρος της ομάδας είχε συμφωνήσει με τη Διοίκηση Νικολιδακη και απέμενε μόνο η ανακοίνωση, η οποία εκδόθηκε χθες και αναφέρει τα εξής:
«Για 7η συνεχή χρονιά συνεχίζει ο «αρχηγός» της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις».
Ο Νίκος Μακρής, αγωνίζεται με τα χρώματα του σωματείου μας, από την πρώτη μέρα λειτουργίας του τμήματος βόλεϊ και έχει συμβάλει στο μέγιστο βαθμό, τόσο στην οργάνωση όσο και στην εξέλιξη όλων των τμημάτων.
Είναι τιμή μας να εκπροσωπούμαστε από αθλητές τέτοιου επιπέδου, τόσο εντός όσο και εκτός των γηπέδων.
Αρχηγός από την πρώτη στιγμή, αρχηγός για πάντα!»

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή