Κοντά στον προτελευταίο… στόχο ο Φοίβος

Δύο προσθήκες θέλει ουσιαστικά ακόμα ο Φοίβος για να συμπληρώσει το έμψυχο δυναμικό του, ενόψει του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Και οι δύο αφορούν τη μεσαία γραμμή, καθώς οι υπόλοιπες γραμμές θεωρούνται πλήρεις.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση των «κυανοκίτρινων» βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του ενός, με τον οποίο ήρθε πρόσφατα σ’ επαφή. Απομένει ο παίκτης να πάρει την ελευθέρα του από την ομάδα, στην οποία ανήκει, ώστε ν’ ανακοινωθεί και η ένταξή του στους πρωταθλητές. Στο μεταξύ η διοίκηση του Φοίβου, παράλληλα ασχολείται και με το «Στέκι» που βρίσκεται στην πλατεία Κρεμαστής και αποτελεί την κύρια πηγή των εσόδων του.

Προκειμένου να αυξήσει τις απολαβές της η ομάδα, το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί μουσική βραδιά στο συγκεκριμένο χώρο. Καλεσμένος είναι ο καλλιτέχνης, Γιώργος Καλορμάκης, όπου με την κρητική μουσική και τα τραγούδια του, θα κρατήσει συντροφιά σε όλους όσοι αποφασίσουν να βρεθούν εκεί και να συνδυάσουν το υπέροχο σουβλάκι του συλλόγου, με τη διασκέδαση.

Μάλιστα ο Φοίβος εξέδωσε και ανακοίνωση για τη συγκεκριμένη βραδιά:
«Το Σάββατο 21/7 η ομάδα μας διοργανώνει μουσική βραδιά με κρητικές και νησιωτικές μελωδίες, με τον Γιώργο Καλορμάκη, στο «Στέκι» μας μπροστά από το Πνευματικό Κέντρο Κρεμαστής! Ώρα έναρξης 21.00».

Επίσης, με νέα ανοκοίνωσή του ο σύλλογος της Κρεμαστής εύχεται καλή ανάρρωση στον πρώην ποδοσφαιριστή της και νυν τερματοφύλακα της Δήμητρας Πάρη Μάτση.
«Το Δ.Σ. του Φοίβου Κρεμαστής εύχεται στον Πάρη Μάτση ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους».