Κοντά στον προτελευταίο… στόχο ο Φοίβος

Κοντά στον προτελευταίο… στόχο ο Φοίβος

Κοντά στον προτελευταίο… στόχο ο Φοίβος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 293 ΦΟΡΕΣ

Ο Φοίβος βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του ενός από τους δύο μέσους που θέλει για να κλείσει το ρόστερ του. Μουσική βραδιά με τον Γιώργο Καλορμάκη το Σάββατο στην πλατεία Κρεμαστής

Δύο προσθήκες θέλει ουσιαστικά ακόμα ο Φοίβος για να συμπληρώσει το έμψυχο δυναμικό του, ενόψει του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Και οι δύο αφορούν τη μεσαία γραμμή, καθώς οι υπόλοιπες γραμμές θεωρούνται πλήρεις.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση των «κυανοκίτρινων» βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του ενός, με τον οποίο ήρθε πρόσφατα σ’ επαφή. Απομένει ο παίκτης να πάρει την ελευθέρα του από την ομάδα, στην οποία ανήκει, ώστε ν’ ανακοινωθεί και η ένταξή του στους πρωταθλητές. Στο μεταξύ η διοίκηση του Φοίβου, παράλληλα ασχολείται και με το «Στέκι» που βρίσκεται στην πλατεία Κρεμαστής και αποτελεί την κύρια πηγή των εσόδων του.

Προκειμένου να αυξήσει τις απολαβές της η ομάδα, το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί μουσική βραδιά στο συγκεκριμένο χώρο. Καλεσμένος είναι ο καλλιτέχνης, Γιώργος Καλορμάκης, όπου με την κρητική μουσική και τα τραγούδια του, θα κρατήσει συντροφιά σε όλους όσοι αποφασίσουν να βρεθούν εκεί και να συνδυάσουν το υπέροχο σουβλάκι του συλλόγου, με τη διασκέδαση.

Μάλιστα ο Φοίβος εξέδωσε και ανακοίνωση για τη συγκεκριμένη βραδιά:
«Το Σάββατο 21/7 η ομάδα μας διοργανώνει μουσική βραδιά με κρητικές και νησιωτικές μελωδίες, με τον Γιώργο Καλορμάκη, στο «Στέκι» μας μπροστά από το Πνευματικό Κέντρο Κρεμαστής! Ώρα έναρξης 21.00».

Επίσης, με νέα ανοκοίνωσή του ο σύλλογος της Κρεμαστής εύχεται καλή ανάρρωση στον πρώην ποδοσφαιριστή της και νυν τερματοφύλακα της Δήμητρας Πάρη Μάτση.
«Το Δ.Σ. του Φοίβου Κρεμαστής εύχεται στον Πάρη Μάτση ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους».

Διαβάστε ακόμη

Επιστροφή στην Καλλιθέα την Κυριακή για τον Κολοσσό H Hotels Collection με τον Ολυμπιακό!

Ανάμεσα στις καλύτερες αθλήτριες για τα «Δρόμεια» η Ραφαέλα Σπανουδάκη

Με το μυαλό στην Παναχαϊκή

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ «Οι νησιώτικες ομάδες είχαν… στήριξη από ψηλά!»

Έκτακτη Γενική Συνέλευση στην ΕΦΟΑ

Στις 29 Μαΐου η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΟΠ

Το πρόγραμμα το τοπικού μπάσκετ μετά το Πάσχα

Ξεχώρισαν οι Δωδεκανήσιοι στο Πανελλήνιο Πίστας Παίδων-Κορασίδων κι Εφήβων-Νεανίδων!