Ο Θανάσης Δέδες νέος προπονητής της Ρόδου!

Ο Θανάσης Δέδες νέος προπονητής της Ρόδου!

Ο Θανάσης Δέδες νέος προπονητής της Ρόδου!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 419 ΦΟΡΕΣ

Κατόπιν διεξοδικής συζήτησης, κατά τη διάρκεια της οποίας διαπιστώθηκε απόλυτη ταύτιση των απόψεων σχετικά με τη φιλοσοφία, το μοντέλο λειτουργίας και τους στόχους της ομάδας, η διοίκηση του Α.Σ. Ρόδος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον καταξιωμένο προπονητή Αθανάσιο Δέδε.

Ο πολύπειρος τεχνικός είναι απόφοιτος των ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης, έχει δε εργαστεί με επιτυχία για δεκαπέντε χρόνια στην ΠΑΕ Καλλιθέα ως προπονητής και βοηθός προπονητή στην Α’ Εθνική, για δύο χρόνια στον Ηλυσιακό και στη Σπάρτη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, καθώς και στον ΑΟ Χαϊδαρίου, τη Δόξα Βύρωνα και το Κερατσίνι.

Το πλούσιο βιογραφικό του κ. Δέδε περιλαμβάνει την ανάδειξη ουκ ολίγων ποδοσφαιριστών, όπως είναι ο Βαγγέλης Πλατέλλας, ο Γιώργος Κουτρουμπής και ο Γιώργος Μασούρας και η διοίκηση είναι βέβαιη πως το ίδιο θα πράξει και στη Ρόδο, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην επιτυχία του νέου εγχειρήματος.

Σήμερα το απόγευμα ανοίγει ο κύκλος των συναντήσεων με τους ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό του συλλόγου και θα αποτελέσουν τη βάση πάνω στην οποία θα δομηθεί η νέα Ρόδος, ενώ από αύριο και σε συνεργασία με τον προπονητή, θα ξεκινήσουν οι επαφές με ντόπιους αθλητές που θα ενισχύσουν την ομάδα κι αν χρειαστεί, με αθλητές από άλλες περιοχές της χώρας.

Η διοίκηση του Α.Σ. Ρόδος καλωσορίζει τον κ. Δέδε στη μεγάλη ποδοσφαιρική οικογένεια των «ελαφιών» και του εύχεται ολόψυχα καλή επιτυχία.

Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Γκάιδας: «Δεν υπάρχει απογοήτευση»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Το αξίζαμε, δίκαιη η παραμονή μας!»

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!