Ξεκαθαρίζει με δύο και έτοιμος ο Κλεόβουλος

Χωρίς εκκρεμότητες αναμένεται να βρει τον Δημήτρη Δογιάμα και τους παράγοντες του Κλεόβουλου η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας, η οποία έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο, 28 Ιουλίου, στις 6 το απόγευμα στο «Lambis Studio» στη Λίνδο.

Για να κλείσει το ρόστερ, απομένει η επισημοποίηση της εδώ και λίγες μέρες επιτευχθείσας προφορικής συμφωνίας με τον Μπάμπη Ταγκάεφ, καθώς και το ξεκαθάρισμα του τοπίου γύρω από το μέλλον των Μιχάλη Κωστάκη και Μιχάλη Πιτσουρδάκη, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως το ραντεβού με τους δύο έμπειρους αμυντικούς θα πραγματοποιηθεί το αργότερο μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας.

Ο Κλεόβουλος θα πορευτεί και στις διοργανώσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου με μικρό ρόστερ, το ισοζύγιο αποχωρήσεων-προσθηκών, μοιάζει να είναι ισορροπημένο.

Υπενθυμίζεται, πως από την ομάδα αποχώρησαν οι Δήμος Παπαοικονόμου, Στέργος Γαϊτάνος, Παναγιώτης Νικηταράς και λόγω σπουδών οι Αντώνης Διακογεωργίου και Μυριαλλής Μυριαλλής, ενώ αποκτήθηκαν ο τερματοφύλακας Γιώργος Μήλιος, καθώς και οι Γιώργος Μαριεττάκης, Μιχάλης Τσελεπίδης, Σίμος Γιατσιάτσος, Χρήστος Χατζηνικόλας και Τσαμπίκος Γιαννιού.

Τα «βάσανα» της προετοιμασίας θα αρχίσουν για τους ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Δογιάμα στις 30 Ιουλίου στις 5 το απόγευμα και ο μόνος που θα τα γλιτώσει είναι ο Ντούε Νίκολλι, ο οποίος θα αργήσει να ενταχθεί στην ομάδα λόγω των αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεών του.