Ξεχωριστή βραδιά για τον Ηρακλή Μαριτσών

Στον προαύλιο χώρο του μοναστηριού του Προφήτη Ηλία, έξω από την κοινότητα των Μαριτσών, «μετακομίζει» σήμερα και για μία μέρα το στέκι του Ηρακλή.

 Κατά παράδοση, οι «ροπαλοφόροι» συμμετέχουν ενεργά στο πανηγύρι και απόψε ετοιμάζουν για τους φίλους τους μία ξεχωριστή βραδιά διασκέδασης, κατά τη διάρκεια της οποίας θα τραγουδήσουν και θα χορέψουν απολαμβάνοντας τη μουσική της ορχήστρας του Βασίλη Μιχαλάκη.

«Φορτσάρουν» για το γυναικείο

Με μεγάλο ενθουσιασμό συνεχίζουν να προετοιμάζονται οι άνθρωποι του Ηρακλή για την κάθοδο, για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου, γυναικείας ομάδας. Η διοίκηση είναι έτοιμη να τροποποιήσει το καταστατικό, την ίδια στιγμή που συνεχίζει να αναζητά κοπέλες πρόθυμες να ασχοληθούν μεν το ποδόσφαιρο. Μέχρι στιγμής, το ενδιαφέρον τους έχουν εκδηλώσει δεκαοκτώ κορίτσια, τα οποία θα μπουν για πρώτη φορά στο γήπεδο στις αρχές Σεπτεμβρίου.   

Αντίστροφη μέτρηση

Τις τελευταίες μέρες των καλοκαιρινών διακοπών τους απολαμβάνουν οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή. Ο Κώστας Πάττας θα τους περιμένει στο γήπεδο την ερχόμενη Δευτέρα, προκειμένου να ξεκινήσει την προετοιμασία ενόψει των διοργανώσεων της νέας σεζόν.