Κώστας Καμπούρης: «Στο χέρι σας να πάει ο Απόλλων Καλυθιών ψηλά...»

Την πρώτη τους συνάντηση για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο, πραγματοποόησαν προχθές βράδυ  διοίκηση, προπονητές και ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Καλυθιών.

Η συγκέντρωση  έγινε στις 21.00 στο «Άσπρο Beach Bar» στο Φαληράκι, ιδιοκτησίας του παλαίμαχου παίκτη του Απόλλωνα, Στέφανου Γρηγορίου. Όλοι σχεδόν έδωσαν το παρόν, διοίκηση, προπονητές και ποδοσφαιριστές, πλην τρών παικτών, για επαγγελματικούς λόγους.

Η διοίκηση και πιο συγκεκριμένα ο πρόεδρος Γιώργος Σαρικάς, αφού καλωσόρισε τα νέα παιδιά στην ομάδα, ευχήθηκε σ’ όλους καλή ποδοσφαιρική χρονιά.

Σε γενικές γραμμές πάντως αυτό που ειπώθηκε από τα μέλη της διοίκησης και τον τεχνικό Κώστα Καμπούρη, είναι πως η ομάδα δε θέτει οποσδήποτε πρωταγωνιστικούς στόχους.  Μέλημα του Απόλλωνα είναι να φτιαχτεί ένα ομιογενές σύνολο που θα παίξει καλό ποδόσφαιρο και θα φέρει τον κόσμο στο γήπεδο.

«Στο χέρι σας είναι να πάει καλά η ομάδα και να φέρεται τον κόσμο κοντά σας…», τόνισε ο Κώστας Καμπούρης, ενώ ο Γενικός Αρχηγός Κώστας Παπαστεργίου ανέφερε πως «οι παίκτες που αποκτήθηκαν, ήταν συγκεκριμένοι παίκτες που είχαμε βάλει στόχο να φέρουμε στην ομάδα».

Η συνάντηση που έγινε μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας και ευφορίας ολοκληρώθηκε με το νέο ραντεβού να δίνεται μεθαύριο Δευτέρα στις 5 το απόγευμα στο βοηθητικό του γηπέδου Καλυθιών, όπου θα γίνει η πρώτη προπόνηση της προετοιμασίας.

Το βασικό της κομάτι το έχει αναλάβει ο γυμναστής, Θεόδωρος Σκαρτάδος, ενώ να τονισθεί πως χρέη βοηθού προπονητή θα συνεχίσει να έχει ο Κώστας Δημητριάδης.

Από το ξεκίνημα τουλάχιστον της προετοιμασίας θα λείψουν ο Μιχάλης Φυλαηούρης και ο Βάσκο Μίρτσεφ.

Ο πρώτος ως γνωστό αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας και ακολουθεί ειδική θεραπεία, ενώ ο δεύτερος δεν μπορεί να ακολουθήσει για επαγγελματικούς λόγους. Ωστόσο θα γίνει προσπάθεια να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα προπόνησης κι όποτε είναι εφικτό να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.