Υπογράφει ο Μπαξεβάνος στο Διαγόρα

Υπογράφει ο Μπαξεβάνος στο Διαγόρα

Υπογράφει ο Μπαξεβάνος στο Διαγόρα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 163 ΦΟΡΕΣ

Συνάντηση με τον Γιώργο Δήμα τη Δευτέρα για να κλείσει ακόμα μία περίπτωση μεταγραφής στο «γηραιό»

Ίσως και μέσα στην ημέρα, αναμένεται η ανακοίνωση από πλευράς Διαγόρα της συνεργασίας με τον 25χρονο μέσο Βασίλη Μπαξεβάνο, ο οποίος αναμένεται να βοηθήσει πολύ τον φετινό Διαγόρα, στην προσπάθεια του να φτάσει στον στόχο του που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του τίτλου στην Γ΄ Εθνική, αλλά και μέσω μπαράζ να βρεθεί στην football league.

Ο Μπαξεβάνος συμφώνησε με τη Διοίκηση του «γηραιού» της πόλης μας και δεν απέμεναν χθες, παρά μόνο οι υπογραφές αλλά και η επίσημη ανακοίνωση.

ΤΕΤ Α ΤΕΤ ΜΕ ΔΗΜΑ
Στο μεταξύ τη Δευτέρα και κατόπιν εισήγησης του Νίκου Παντέλη, θα συναντηθεί με τη Διοίκηση του «γηραιού», ο Γιώργος Δήμας.

Ο έμπειρος μέσος ως γνωστό, αγωνίσθηκε στο παρελθόν στη Ρόδο και τον Ιάλυσο κι αν συμφωνήσει να παίξει στον Διαγόρα, οι «κυανέρυθροι» θα αποτελούν τον τρίτο ποδοσφαιρικό σταθμό στο νησί μας για τον παίκτη.

Ο Δήμας αρέσει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας από πέρυσι, που φορούσε την φανέλα του Ιάλυσου στην Γ΄ Εθνική κι έδωσε τα δικά του δείγματα γραφής.

Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ
Ο Νίκος Παντέλης, όπως άλλωστε φαίνεται και από τις κινήσεις τις μεταγραφικές που γίνονται, θέλει να οχυρώσει για τα καλά τα γκολπόστ της ομάδας.

Βέβαια αυτή τη στιγμή έχει δικούς του τους Μπαμπανιώτη, Φυλακτό, αλλά θέλει κι έναν ακόμα αρκετά έμπειρο, στον οποίο θα έχει εμπιστοσύνη όλη η ομάδα και θα βοηθήσει πολύ την υπόθεση της ανόδου.

Αξίζει να σημειωθεί, πώς ο Διαγόρας έχει κάνει ήδη τις προτάσεις του στον Σικαλιά που είναι ελεύθερος και περιμένει απαντήσεις, αλλά όπως έγινε γνωστό χθες, υπάρχει διαφορά ανάμεσα στον «γηραιό» και τον παίκτη. Οι δυο πλευρές θα τα ξαναπούν.

Αν δεν ευδοκιμήσει η περίπτωση, τότε είναι σίγουρο πώς θα στραφεί σε άλλες περιπτώσεις που έχει στα υπ’ όψιν του. Στο μεταξύ δεν προχωράει η περίπτωση της απόκτησης του Γκουντόπουλου από την Σπάρτη, εξαιτίας σημαντικής οικονομικής απόκλισης, ενώ το ίδιο συνέβη και με την περίπτωση του νεαρού Λουάν Σκεντεράι.

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή