«Φωτογραφία» στόχων και ισχύος από τη Ρόδο

«Φωτογραφία» στόχων και ισχύος από τη Ρόδο

«Φωτογραφία» στόχων και ισχύος από τη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 372 ΦΟΡΕΣ

Με τον 29χρονο πολυσύνθετο μεσοεπιθετικό Σταύρο Τσουλάκο από την Καλαμάτα ενισχύθηκαν τα «ελάφια», τα οποία είναι έτοιμα για μία σειρά νέων «χτυπημάτων». Ο Μιχάλης Κεφάλας φέρεται να είναι ο βασικός υποψήφιος για τη θέση του τερματοφύλακα

Την πρόθεση της νέας διοίκησης της Ρόδου να χτίσει, υπό τον προπονητή Σάκη Δέδε, μία ομάδα η οποία θα διαθέτει επαρκές απόθεμα εμπειρίας και ποιότητας για να πρωταγωνιστήσει, μαρτυρούν οι πρώτες μεταγραφικές κινήσεις της. Μετά την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον αρχηγό Σταμάτη Καντιμοίρη και την απόκτηση του Τάσου Κιοσέγλου, τα «ελάφια» έντυσαν στα χρώματά τους τον 29χρονο Καλαματιανό πολυσύνθετο μεσοεπιθετικό Σταύρο Τσουλάκο, με την προσδοκία να επιβεβαιώσει το- γεμάτο εμπειρίες και γκολ-βιογραφικό του και να κάνει τη διαφορά.

Η ανακοίνωση του συλλόγου:
«Στο πλαίσιο της αταλάντευτης βούλησής της να τηρήσει την υπόσχεση που έδωσε στους φιλάθλους της για τη δημιουργία μίας ισχυρής ομάδας, η διοίκηση του Α.Σ. Ρόδος ανακοινώνει την απόκτηση του πολυσύνθετου μεσοεπιθετικού Σταύρου Τσουλάκου.

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής διαθέτει πλούσιο βιογραφικό και σημαντικές εμπειρίες από τα εθνικά πρωταθλήματα, έχοντας αγωνιστεί με επιτυχία σε ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ, ο Πανσερραϊκός, ο Ολυμπιακός Βόλου, ο Εορδαϊκός, ο Πανηλειακός, η Κόρινθος, ο Μεσσηνιακός και η Καλαμάτα.

Η διοίκηση καλωσορίζει τον Σταύρο Τσουλάκο με την ευχή να επιβεβαιώσει τη φήμη του ως δεινού σκόρερ και να πανηγυρίσει πολλές επιτυχίες, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην υλοποίηση των στόχων της Ρόδου».

Οι επαφές των παραγόντων της διοίκησης με ποδοσφαιριστές είναι καθημερινές και λογικά, η νέα εβδομάδα θα βρίθει ανακοινώσεων. Η μία εξ αυτών θα αναφέρεται στους τερματοφύλακες που θα υπερασπιστούν τα γκολπόστ των «ελαφιών» στις διοργανώσεις της νέας σεζόν, με τους «πράσινους» να στοχεύουν στην επιστροφή του Μιχάλη Κεφάλα, καθώς και του Εμιλιάνο Ράντζα.

Διαβάστε ακόμη

Μπαράζ ανόδου στη Γ' Εθνική: Αναχωρεί με αισιοδοξία ο Φοίβος

Ένα βαθμό θέλει ο Εθνικός Αρχίπολης

Το σημερινό πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Ρόδος - Γ' Εθνική: Για το γόητρο στη Ραφήνα

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ