Κολοσσός: Σε περίοπτη θέση της μεταγραφικής λίστας ο Μαυροειδής!

Κολοσσός: Σε περίοπτη θέση της μεταγραφικής λίστας ο Μαυροειδής!

Κολοσσός: Σε περίοπτη θέση της μεταγραφικής λίστας ο Μαυροειδής!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 220 ΦΟΡΕΣ

Τον διεθνή πρώην σέντερ της ΑΕΚ «βολιδοσκοπεί» η ομάδα της Ρόδου για την κενή θέση στο νέο ρόστερ

Με την απόκτηση του Νιγηριανού πάουερ φόργουορντ / σέντερ, Τσου Τσου Μαντουαμπούμ, ο Κολοσσός H Hotels συμπλήρωσε τις έξι θέσεις του ρόστερ του για ξένους παίκτες όμως ακόμη υπάρχουν κενά στη σύνθεσή του και η επόμενη επιλογή είναι οι Έλληνες.

Αυτή την περίοδο πολλοί αθλητές δεν έχουν βρει ακόμη ομάδα, βρίσκονται σε διαρκή επαφή με τους εκπροσώπους τους, συζητώντας προτάσεις που δέχονται και ζυγίζοντας όλα τα ενδεχόμενα, για να καταλήξουν στην καλύτερη δυνατή λύση.

Η Ελλάδα, φυσικά και δεν είναι ο μοναδικός τους προορισμός αφού τα σύνορα είναι ανοιχτά και ομάδες του εξωτερικού δείχνουν συνεχώς την προτίμησή τους στους Έλληνες παίκτες, με πιο πρόσφατο παράδειγμα τον Στράτο Περπέρογλου.

Μία τέτοια περίπτωση είναι και ο πολύπειρος Δημήτρης Μαυροειδής που αποχώρησε από την ΑΕΚ, μετά από τρία χρόνια συνεργασίας με τη «βασίλισσα». Ο 33χρονος σέντερ δεν έχει αφήσει ποτέ τα περίχωρα της Αττικής παρά μόνο τη διετία 2010-2012, οπότε και είχε μετακομίσει στην Ισπανία για λογαριασμό της Μπιλμπάο. Από το Περιστέρι στη Νέα Σμύρνη (Πανιώνιος) και από εκεί στο Μαρούσι, το Νέο Φάληρο (Ολυμπιακός), την Κηφισιά και ξανά βόρεια προάστια (ΑΕΚ).

Μέχρι πρόσφατα, φαινόταν πως θα παραμείνει στην Αττική αφού οι διαπραγματεύσεις του με τον Πανιώνιο ήταν σε καλό δρόμο. Βέβαια, η αποχώρηση του χρηματοδότη της ΚΑΕ, Σταύρου Αλευρογιάννη, άλλαξε τα δεδομένα και ο Μαυροειδής ήταν εκ νέου διαθέσιμος!

Ένα τέτοιο όνομα στην πιάτσα πάντοτε προσελκύει το ενδιαφέρον των ομάδων και ο Κολοσσός Η Hotels φαίνεται πως δεν έχει μείνει ασυγκίνητος.

Την τελευταία φορά που προέκυψε «βαρύ» όνομα στο τραπέζι ήταν αυτό του Παναγιώτη Βασιλόπουλου, γεγονός που δείχνει ότι οι «θαλασσί» είναι πρόθυμοι να κάνουν τουλάχιστον μία «κρούση» για «αναγνώριση εδάφους», δηλαδή να εκδηλώσουν την επιθυμία να τον προσθέσουν στο έμψυχο δυναμικό, να μάθουν τις οικονομικές απαιτήσεις και να διαπραγματευτούν.

Βέβαια, η περίπτωση Μαυροειδή δεν είναι κι εύκολη. Προέρχεται από μία χρονιά με την ΑΕΚ με την οποία πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας και φυσικά του Basketball Champions League ενώ οι περιορισμένοι στόχοι των Ροδιτών και φυσικά η απόσταση από την Αθήνα αποτελούν σημαντικές παραμέτρους για την τελική απόφαση του διεθνούς σέντερ.

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή