Μεγάλη μουσική βραδιά στην Ελεούσα

Σε εργήγορση βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες στην ομάδα του Ατρόμητου. Ο λόγος είναι η Μεγάλη Μουσική βραδιά που ετοιμάζουν για αύριο, με καλεσμένο τον Γιώργο Χαιρέτη, πολύ γνωστό καλλιτέχνη, που ξέρει να διασκεδάζει το κοινό του με τα τραγούδια του κι όχι μόνο.

Οι άνθρωποι της ομάδας της Διμυλιάς θέλουν να είναι όλα στην εντέλεια, ώστε ο κόσμος που θα πάει να τους τιμήσει με την παρουσία του, να μείνει ευχαριστημένος.

Μάλιστα έχουν φροντίσει η εξέδρα στην οποία θα βρίσκεται η ορχήστρα, να είναι υπερυψωμένη, ώστε να είναι εμφανής σ’ όλους. Η μουσική εκδήλωση θα γίνει στην πλατεία του παλιού σανατορίου στην Ελεούσα και η ώρα προσέλευσης έχει ορισθεί στις 21.00. Η διασκέδαση θα ξεκινήσει στις 22.00.

Στο μεταξύ πολύ πετυχημένο ήταν το «Στέκι» που έστεισε η διοίκηση του Ατρόμητου στον Άγιο Σουλά, καθώς τα έσοδα ήταν περισσότερα από κάθε άλλη χρονιά. Για το λόγο αυτό η διοίκηση ευχαριστεί «...τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του στο στέκι μας στο πανηγύρι του Αγίου Σουλά.

Η βοήθειά του είναι σημαντική και μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε με περισσότερη δύναμη να προσφέρουμε ακόμη περισσότερα στην ομάδα μας».

Με γυμναστή τον Πλύγκο
Γυμναστή απέκτησε ο Ατρόμητος κι αυτός θα είναι ο Μιχάλης Πλύγκος που θα βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας όλη την αγωνιστική περίοδο σε συνεργασία με τον προπονητή Γιάννη Φλεβάρη και τον συνεργάτη του, Γιώργο Τόππο.