Χατζηδιάκος: είναι καλοδεχούμενη η υποψηφιότητα του Α. Καμπουράκη

Χατζηδιάκος: είναι καλοδεχούμενη  η υποψηφιότητα του Α. Καμπουράκη

Χατζηδιάκος: είναι καλοδεχούμενη η υποψηφιότητα του Α. Καμπουράκη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 907 ΦΟΡΕΣ

…Καλοδέχεται την υποψηφιότητα οποιουδήποτε συμπολίτη μας έχει ενδιαφέρον για τα κοινά γιατί αυτό δηλώνει αγάπη για τον τόπο, δήλωσε χθες ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος, κληθείς να σχολιάσει την ενδεχόμενη υποψηφιότητα του Προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου, κ. Αντώνη Καμπουράκη, για τον δημαρχιακό θώκο, μετά τη σχετική ανακοίνωση στήριξης από τη ΝΟΔΕ.

Είπε, λοιπόν, αρχικά, ο κ. Χατζηδιάκος: «Καταρχήν, δεν ξέρω αν υπάρχει επίσημη υποψηφιότητα ή όχι. Εγώ έχω δηλώσει, θα είναι πολύ καλή συγκυρία για το Δήμο, για τους δημότες, να υπάρχει από συμπολίτες μας ενδιαφέρον για τα κοινά, ενδιαφέρον να συμμετέχουν σ’ αυτή τη διαδικασία, την εκλογική. Γιατί, κάποια στιγμή, υπήρχε μία άρνηση από πλευράς πολιτών να συμμετέχουν στα κοινά».

Στη συνέχεια, δεν παρέλειψε να πει ότι οι εκλογές αργούν, καθώς θέλουμε ακόμα δέκα μήνες για να μπούμε στη διαδικασία αυτή. Και συμπλήρωσε ο κ. Χατζηδιάκος, αφήνοντας και κάποιες…αιχμές:

«Εγώ θα πω, λοιπόν, για μια ακόμη φορά, καλοδεχούμενη η οποιαδήποτε υποψηφιότητα από κάθε συμπολίτη μας, αυτό δηλώνει αγάπη για τον τόπο, ενδιαφέρον. Εμείς έχουμε τον δικό μας στόχο. Εμείς, ως Δημοτική Αρχή αλλά και σαν παράταξη, έχουμε πολύ δρόμο όπως βλέπετε και σε πολύ σύντομο χρόνο να καλύψουμε αυτά που μας στέρησαν άλλοι. Όχι εμείς.

Γιατί εμείς τον σχεδιασμό τον είχαμε, τον προγραμματισμό τον είχαμε. Και με τη στέρηση του ΔΗ.ΦΟ.ΔΩ., των πόρων. Γιατί ήταν πολλοί αυτοί που το πολέμησαν και αν ήταν στη δική μου θέση, θα μετάνιωναν την ώρα και τη στιγμή που πολέμησαν το ΔΗ.ΦΟ.ΔΩ.»!

Όσο για το πώς θα πορευτεί η δική του παράταξη, είπε ότι θα συνεχίσουν στην ίδια πορεία. Μάλιστα, κλείνοντας, δεν παρέλειψε να στείλει το μήνυμα ότι δεν επιζητούν κομματική στήριξη και δήλωσε: «Εγώ δεν ξέρω αν θα υπάρχουν κομματικοί ή μη κομματικοί συνδυασμοί.

Εγώ είπα: Το κεκτημένο που απέκτησε η παράταξη “Ρόδος Δύναμη Πολιτών”, θα το κρατήσει ως Ευαγγέλιο, ως ένα αξίωμα. Η δική μας η συμμετοχή-πρώτα ο Θεός, όταν έρθει η ώρα γιατί τώρα έχουμε έργα και δρόμους μπροστά μας και δεν ξέρουμε-θα συνεχίσει με την ίδια πορεία, θα είναι πολυσυλλεκτική, δεν ζητάμε ούτε κομματική ταυτότητα, ούτε θα ζητήσω ποτέ να έρθει ένας κομματικός εκπρόσωπος και να φωτογραφηθώ δίπλα του ως υποψήφιος Δήμαρχος. Δεν θα το κάνω ποτέ»!

Διαβάστε ακόμη

Στην Κω βρίσκεται ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας

ΕΦΕΤ: Συμβουλές ενόψει Πάσχα-Τι να προσέξουν οι καταναλωτές

Συμβαίνει τώρα: Φωτιά σε αποθήκες με ηλεκτρικά είδη επί της Ρόδου-Λίνδου

Τούρτες πασχαλινές, καλιτσούνια και μελιτίνια

Συγκροτήθηκε το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας

Ο Νίκος Δένδιας με τη φρουρά στο Αγαθονήσι

Νέο τροχαίο ατύχημα με τραυματίες πριν λίγο στο κέντρο της πόλης

Το μήνυμα της Λαϊκής Συσπείρωσης Νοτίου Αιγαίου για την Εργατική Πρωτομαγιά