Γ. Χατζημάρκος: Ήμουν και παραμένω ανεξάρτητος υποψήφιος

Ως ανεξάρτητος θα κατέλθει και πάλι στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, ο περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος, ο οποίος όμως χτες στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου, δήλωσε ανοιχτός στη στήριξη κομμάτων.

Μάλιστα υπογράμμισε ότι έχει ήδη τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας, τονίζοντας ότι το ίδιο έγινε και το 2014 όταν ήταν και πάλι υποψήφιος για την περιφέρεια, προσθέτοντας ότι στις εκλογές δεν πας με το… θυμιατό, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Ειδικότερα, ο κ. Χατζημάρκος δήλωσε τα εξής: «Εγώ όλα τα προηγούμενα χρόνια, όσο πίσω και αν γυρίσει κανείς στη δική μου ιστορία, θα δει ότι έμπαινα στις εκλογές σχηματίζοντας υπερκομματικές ομάδες, περπατούσα μέσα στην κοινωνία μόνος μου, απευθυνόμουν σε μονάδες όλων των πολιτικών χώρων, και έχτιζα συνεργασίες με όλους.

Επειδή όμως στις εκλογές δεν πας με το ...θυμιατό, όποιος πολιτικός χώρος πιστεύει ότι σε εμένα μπορεί να περιμένει μία τίμια και ειλικρινή στάση, δέχεται και αποδέχεται αυτά που πρεσβεύω εγώ ως ομάδα πια, εδώ είμαστε για τη στήριξη και τη συνεργασία.

Αυτό έγινε και το 2014. Ήμουν ανεξάρτητος υποψήφιος με στήριξη από τη Νέα Δημοκρατία και παραμένω ανεξάρτητος υποψήφιος και μέχρι στιγμής φαίνεται ότι έχω τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας. Μπορεί να έχω τη στήριξη και άλλου πολιτικού χώρου, θα το δούμε αυτό είμαστε πολύ μακριά από τις εκλογές.

Με χαρά συναντώ όλους τους πολιτικούς που έχουν περάσει από το νησί μας, και θα συνεχίσω να το κάνω. Εμένα μου αρέσει και η ένταση της συζήτησης γιατί μπορείς να παρουσιάσεις έργο και σχέδιο.

Εγώ κάνω μία ευχή να μπορέσουμε να μιλήσουμε πολιτικά, με πολιτικό περιεχόμενο για όσα μας απασχολούν. Θέλω επίσης με την ευκαιρία να ευχηθώ καλή δύναμη σε έναν αγαπημένο φίλο μου τον Αντώνη Καμπουράκη που πήρε την απόφαση να μπει στην πολιτική».