Περιμένει…  αλλά και ψάχνει ο Διαγόρας

Ο «γηραιός» της πόλης μας ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς στις προπονήσεις. Μοναδική μέρα που ξεκουράστηκαν οι «κυανέρυθροι», ήταν η χθεσινή.

Οι παίκτες του Διαγόρα είχαν την ευκαιρία να περάσουν γιορτινές στιγμές ανήμερα της Παναγίας  με τις οικογένειες τους και θα επανέλθουν στις προπονήσεις από σήμερα Πέμπτη.

Είναι το πρώτο ρεπό της προετοιμασίας που διέπεται από μονές, διπλές προπονήσεις, αλλά και σκληρή δουλειά, προκειμένου τώρα ο γηραιός να «χτίσει» την ομάδα που θέλουν οι φίλοι του, να κατακτήσει φέτος τον τίτλο και να ανεβεί ακόμα στην Football League  

Από πλευράς ρόστερ δεν είναι ακόμα τίποτα ολοκληρωμένο. Επιτροπή μεταγραφών και τεχνική ηγεσία, αναζητούν ένα μεσοεπιθετικό ο οποίος μπορεί να παίξει στον άξονα αλλά και στις πτέρυγες, αλλά και να βγάζει ποιότητα στον αγωνιστικό χώρο. 

Βέβαια υπάρχουν οι εναλλακτικές λύσεις στην ομάδα, αλλά και ονόματα στα χέρια των ιθυνόντων. Εκείνοι όμως με την σειρά τους, ξέρουν τι χρειάζεται η ομάδα κι αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν βιάζονται να πετύχουν του σκοπού τους.

Αξίζει να σημειωθεί πώς εκπνέει η προθεσμία της απάντησης από τον Εντουάρντο Μπρίτο, στον οποίο έχει γίνει προσφορά από την ομάδα, αλλά του έχει δοθεί και προθεσμία να απαντήσει, κάτι που μέχρι χθες δεν είχε γίνει. Αυτός είναι ο κυριότερος λόγος που αναγκάζει τους ιθύνοντες του Διαγόρα, να ψάχνουν σε μια αγορά που «στενεύει» ποιοτικά όσο περνά ο καιρός.

Οι «κυανέρυθροι» γυμνάστηκαν σήμερα το πρωί και το βράδυ στις 21.30, θα δώσουν το φιλικό παιχνίδι με τον ΔΙΑ στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας.