Έκπτωση έως και 40% στα δίδακτρα Δωδεκανησίων φοιτητών από το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

Στο πλαίσιο της οικονομικής κρίσης το ΔΣ του Συλλόγου Δωδεκανησίων Φοιτητών Αθήνας και Πειραιά πήρε την πρωτοβουλία να δώσει το κίνητρο στους μαθητές-υποψηφίους σπουδαστές να πραγματοποιήσουν τα όνειρα και τα οράματά τους πραγματοποιώντας 2ετη συνεργασία με την ιδιωτική σχολή ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ.

Πιο συγκεκριμένα με την προαναφερόμενη συνεργασία τα υποκαταστήματα της ιδιωτικής σχολής ΙΕΚ ΔΕΚΤΑ στην Αθήνα αλλά και το Περιστέρι παρέχει έως και 40% έκπτωση στα ετήσια δίδακτρα των σπουδαστών οι οποίοι έχουν καταγωγή από τα Δωδεκάνησα.

ΠΡΟΦΙΛ ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

Διανύοντας την 5η δεκαετία λειτουργίας του, το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ προσφέρει σπουδές Μεταδευτεροβάθμιας Επαγγελματικής Κατάρτισης, επιπέδου 5, δίνοντας στους νέους τη δυνατότητα να σπουδάσουν τα πιο περιζήτητα επαγγέλματα.

Την υψηλή ποιότητα σπουδών πλαισιώνει με την λειτουργία του το οργανωμένο και πρωτοποριακό Γραφείο Σταδιοδρομίας.

Οι ετήσιες "Ημέρες Καριέρας" αποτελούν πλέον θεσμό και πραγματοποιούνται τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο συνδέοντας έτσι άμεσα τον σπουδαστή με την αγορά εργασίας. Λειτουργούν οι τομείς Τουρισμού, Μηχανολογίας, Ηλεκτρολογίας, Μόδας & Ομορφιάς, Παραϊατρικών Επαγγελμάτων, Πληροφορικής, Οικονομίας & Διοίκησης, Εφαρμοσμένων Τεχνών, Κοινωνικών Υπηρεσιών, Επικοινωνίας & ΜΜΕ, Μουσικής Τεχνολογίας, Performing Arts.

Κτιριακές εγκαταστάσεις χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων στην καρδιά της Αθήνας αλλά και στα δυτικά προάστεια με υπερσύγχρονα και πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια!

Οι απόφοιτοι αποκτούν Κρατικό Δίπλωμα από το Υπουργείο Παιδείας, αναγνωρισμένο σε Ελλάδα και Ευρωπαϊκή Ένωση, που εξασφαλίζει επαγγελματικά δικαιώματα, ανάλογα με την ειδικότητα.

Στοιχεία Επικοινωνίας: Σύλλογος Δωδεκανήσιων Φοιτητών Αθήνας & Πειραιά

E-mail: studap12@gmail.com

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6949102016

Facebook: Σύλλογος Δωδεκανήσιων Φοιτητών Αθήνας & Πειραιά

Instagram: https://www.instagram.com/sdfap__/