Την Παρασκευή στη Ρόδο η πρώτη πανελλήνια προβολή της ταινίας «Swing Away»

Στη Ρόδο –όπου άλλωστε γυρίστηκε σχεδόν εξ ολοκλήρου- θα πραγματοποιηθεί αύριο το βράδυ η πρώτη πανελλήνια προβολή της ταινίας «Swing Away»!

 Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η κινηματογραφική παραγωγή του Ελληνοαμερικανού George Stephanopoulos θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα την Παρασκευή 24 Αυγούστου και ώρα 21:00 στο Θερινό Κινηματογράφο «Ρόδον». Πρόκειται για μια συμβολική απόφαση ως ανταπόδοση της άψογης φιλοξενίας που είχαν στο νησί μας οι συντελεστές της, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων τον Μάιο του 2015.

Σύμφωνα μάλιστα με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του George Stephanopoulos την πρώτη προβολή θα παρακολουθήσουν και οι Έλληνες ηθοποιοί που συμμετείχαν στην ταινία, μεταξύ αυτών οι Μάνος Γαβράς και Ρένος Χαραλαμπίδης!


Ειδικότερα γράφει: «Το «Swing Away» κάνει πρεμιέρα στη Ρόδο, στην Ελλάδα, στις 24/8/2018… μια ημερομηνία που θα πρέπει να θυμόμαστε και να γιορτάζουμε. Θέλω να ευχαριστήσω τους Μάνο Γαβρά και Ρένο Χαραλαμπίδη, τον Σταμάτιο Χιώτη (σ.σ. συμπαραγωγός) για την παρουσία τους στην πρώτη προβολή και τους Γιάννη Χατήρη και Μάικ Αγγελίδη για τη στήριξη σε αυτή την ιδιαίτερη εκδήλωση.

Επίσης θέλω να εκφράσω την εκτίμησή μου στους Aegean Airlines, Rodos Palace, Γκολφ Αφάντου και σε όσους ακόμη στήριξαν τα γυρίσματα της ταινίας το 2015 στη Λίνδο, τον Αρχάγγελο και στο μοναστήρι του Φιλερήμου. Πολλή αγάπη!» 

Η ταινία
Η συγκεκριμένη παραγωγή, η οποία αποτελεί αν μη τι άλλο μια εξαιρετική διαφήμιση για τα τοπία και τον τουρισμό της Ρόδου, περιστρέφεται γύρω από το γκολφ. Αφορά μια αθλήτρια του γκολφ στην Αμερική, η οποία αποβλήθηκε λόγω συμπεριφοράς από το γυναικείο πρωτάθλημα και έρχεται σε ένα ελληνικό νησί να επισκεφθεί τον παππού και τη γιαγιά της, για να ξαναβρεί τον εαυτό της.


Εκεί διαδραματίζονται διάφορα κωμικοτραγικά γεγονότα, στην προσπάθειά της να μυήσει τους ντόπιους κατοίκους στα μυστικά του αθλήματος, αλλά και να διασώσει το μοναδικό γήπεδο γκολφ στην περιοχή!
Η παγκόσμια πρώτη προβολή έγινε ήδη το 2017 στην Αμερική, ενώ συμμετείχε και στο Ελληνικό Φεστιβάλ ταινιών του Λος Άντζελες.

Παραγωγός της ταινίας είναι ο ομογενής G. Stefanopoulos και σκηνοθέτης ο επίσης Ελληνοαμερικανός Μάικλ Νικλς, ενώ το σενάριο υπογράφουν ο Πολ Λίγκας και η Τζούλια Νικλς.

Στο καστ συμμετέχουν αρκετοί καταξιωμένοι Έλληνες και ξένοι ηθοποιοί όπως οι Shannon Elizabeth, John O’ Hurley, Karl Theobald, Μάνος Γαβράς, Ρένος Χαραλαμπίδης, Χρήστος Σούγαρης, Αλέξανδρος Μυλωνάς, Όλγα Δαμάνη, η μικρή  Victoria Miller, καθώς επίσης και οι Demetrios Saites, Gino Cafarelli, Nicole Castrale, Jerry Foltz.