Στις 31 Αυγούστου η Γιορτή Κρασιού στον Έμπωνα

Tη Μελίνα Ασλανίδου πρόκειται να φιλοξενήσει για τη φετινή χρονιά η Γιορτή Κρασιού στον Έμπωνα που πραγματοποιείται από τις 31 Αυγούστου έως και τις 2 Σεπτεμβρίου.

Η γιορτή κρασιού πραγματοποιείται με στόχο την συνεχή αναβάθμιση και την ανάδειξη της τοπικής παραγωγής και αξιοποιώντας μια μακρόχρονη γνώση.

Πολιτιστικοί σύλλογοι, χορευτές και χορεύτριες, παραδοσιακά συγκροτήματα με θεματικές βραδιές, πολιτιστικές δράσεις, εκθέσεις οινοπαραγωγών και άλλες εκπλήξεις περιμένουν τους επισκέπτες της "Γιορτής Κρασιού 2018", το τριήμερο 31 Αυγούστου με 2 Σεπτεμβρίου.

Τα κιόσκια που θα έχουν στηθεί, εφοδιασμένα με τις τοπικές λιχουδιές όπως η μουσταλευριά, η μεθυστική σούμα, κεράσματα φτιαγμένα με αγάπη και μεράκι από τις γυναίκες του χωριού και φυσικά εκλεκτό και δωρεάν κρασί για όλους.

Ο παραδοσιακός ξυλόφουρνος  θα προσφέρει άρωμα νοσταλγίας και παράδοσης ψήνοντας μυρωδάτο ψωμί. Τα τοπικά προϊόντα θα εκτίθενται με φροντίδα, γνώση και σεβασμό για τον κόπο και το μεράκι των αγροτών μας.

Την ψυχαγωγία φέτος θα αναλάβει η αγαπημένη σε όλους Μελίνα Ασλανίδου που θα τραγουδήσει μαζί μας αγαπημένα τραγούδια, δικά της και όχι μόνο, το Σάββατο 1η Σεπτέμβρη. Μαζί της θα είναι ο Χρήστος Παπαδόπουλος ενώ την εκδήλωση διοργανώνει και φέτος ο Πολιτιστικός Σύλλογος Έμπωνα "Ο Αττάβυρος".