Δήλωση του Δημήτρη Γάκη για τον κυβερνητικό ανασχηματισμό

Δήλωση του Δημήτρη Γάκη για τον κυβερνητικό ανασχηματισμό

Δήλωση του Δημήτρη Γάκη για τον κυβερνητικό ανασχηματισμό

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 210 ΦΟΡΕΣ

Σε μια χρονιά μεγάλων καθοριστικών ιστορικών πολιτικών μαχών, στις Περιφέρειες, τους Δήμους, στο Ευρωπαϊκό και Εθνικό Κοινοβούλια, είμαι πεπεισμένος ότι το νέο κυβερνητικό σχήμα που επέλεξε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας – η πρώτη κυβέρνηση μετά την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια - θα δώσει μια ισχυρή ώθηση στην αντιμετώπιση των κοινωνικών και αναπτυξιακών προκλήσεων που είναι μπροστά μας.

Στο πλαίσιο αυτό, η όποια συζήτηση για τα νέα πρόσωπα της κυβέρνησης δεν μπορεί παρά να έχει το ίδιο νόημα, για όσους εξακολουθούν να σκέφτονται και να δρουν ως αριστεροί. Εξακολουθούμε να υπερασπιζόμαστε ιδέες, αξίες, πολιτικές και να τις υποστηρίζουμε με την ίδια πίστη στο Κοινοβούλιο ελέγχοντας κάθε στιγμή την πορεία υλοποίησής τους. Γιατί σε μια κυβέρνηση της Αριστεράς, εκείνο που πρέπει εξ’ ορισμού να αποτελεί γνώμονα για το σχηματισμό και για την αξιολόγησή της, είναι οι μεσοπρόθεσμοι και οι μακροπρόθεσμοι στόχοι της.

Σε αυτό το επίπεδο θα κριθεί, όπως κρινόμαστε καθημερινά όλοι μας, σ’ ότι αφορά την πρόοδο και την επιτυχία της υλοποίησης των στρατηγικών επιλογών μας για την μείωση των ανισοτήτων, για μια κοινωνία δίκαιη, για την Ελλάδα της ισότητας, της αλληλεγγύης και της βιώσιμης ανάπτυξης. Με την ευκαιρία του ανασχηματισμού, θα ήθελα επίσης να συγχαρώ το Νεκτάριο Σαντορινιό για την ανάληψη της νέας του θέσης ως αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και να του ευχηθώ καλή και αποτελεσματική δουλειά στα νέα του καθήκοντα».

Διαβάστε ακόμη

Μ. Κόνσολας: «Υπόθεση όλων μας η αναβάθμιση της Σχολής Δυτών στην Κάλυμνο»

Μ. Κόνσολας: «Μειώνονται οι αντικειμενικές αξίες των ακινήτων σε Κάρπαθο, Σύμη, Αστυπάλαια και σε περιοχές της Ρόδου»

Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για την ενίσχυση των Τομέων του ΕΚΑΒ στα Δωδεκάνησα

Επικοινωνία της Μίκας Ιατρίδη με την Υφυπουργό Χριστίνα Αλεξοπούλου για τις άδειες φορτηγών

Δήλωση του Δημήτρη Γάκη από τη Νίσυρο για την επίσκεψη των Σακελλαρίδη και Σαράντη

Για περιοδεία στην Κω βρίσκεται η υποψήφια Ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά, Κατερίνα Σαράντη

Πασχαλινά γεύματα αγάπης από τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Ιωάννη Παππά, στα πληρώματα σκαφών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής στο Αιγαίο

Βασίλης Α. Υψηλάντης: « Η κυβέρνηση στη διαμόρφωση του Νέου Δικαστικού Χάρτη της χώρας έλαβε υπόψη τα προβλήματα της νησιωτικότητας»