Τελεσίγραφο της ΔΕΥΑΡ  σε είκοσι ξενοδοχεία

Σε διακοπή νερού σε αρκετά ξενοδοχεία του νησιού, πρόκειται να προβεί την ερχόμενη εβδομάδα η ΔΕΥΑΡ. Όπως ανακοινώθηκε, η διακοπή θα αφορά ξενοδοχειακές μονάδες, οι οποίες δεν έχουν σπεύσει στη ΔΕΥΑΡ για να ρυθμίσουν τις οφειλές τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη λίστα της ΔΕΥΑΡ βρίσκονται πάνω από είκοσι ξενοδοχεία, οι οφειλές των οποίων ανέρχονται σε αρκετές χιλιάδες ευρώ.

Με δεδομένο ότι δεν έσπευσαν για να ρυθμίσουν τις οφειλές αυτές, όπως έπραξαν εκατοντάδες άλλες επιχειρήσεις και νοικοκυριά, η ΔΕΥΑΡ σε ανακοίνωση-τελεσίγραφο, αναφέρει τα εξής:         
 
«Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Ρόδου (ΔΕΥΑΡ) ενημερώνει τους Ιδιοκτήτες Ξενοδοχειακών Μονάδων  με οφειλές που δεν έχουν ενταχθεί σε ρύθμιση ότι θα προχωρήσει άμεσα σε διακοπές ύδρευσης και αφαίρεσης μετρητών.

Τα συνεργεία της επιχείρησης θα  αφαιρούν τους  μετρητές ύδρευσης σε όσους  συστηματικά δεν ανταποκρίνονται στις υποχρεώσεις τους.

Από Δευτέρα  17/9/2018 θα ξεκινήσουν οι διακοπές ύδρευσης  σε ξενοδοχειακές μονάδες σε όλο το νησί σε οφειλές που έως τότε δεν έχουν εξοφληθεί ή ρυθμιστεί».