Διγενής: Με σεβασμό και «όπλο» τον καλύτερο ρυθμό

Διγενής: Με σεβασμό και «όπλο» τον καλύτερο ρυθμό

Διγενής: Με σεβασμό και «όπλο» τον καλύτερο ρυθμό

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 141 ΦΟΡΕΣ

Απόλυτα υποψιασμένος για τις δυσκολίες που περιμένουν τους Κοσκινιάτες στο εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ποσειδώνα εμφανίζεται ο Σάσα Γιόνοβιτς

Στην Κάρπαθο θα ξεκινήσει για τον Διγενή η περιπέτεια του φετινού πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries, με τον προπονητή του, Σάσα Γιόνοβιτς, να εμφανίζεται απόλυτα υποψιασμένος για τα δύσκολα που θα επιχειρήσει να του βάλει η, όπως λέει, ευχάριστη έκπληξη του περσινού πρωταθλήματος.

Εκτιμά δε πως το κλειδί τις επιτυχίας ίσως να βρίσκεται, πέραν της καλής εμφάνισης που θα κληθούν να πραγματοποιήσουν, αυτονόητα, οι ποδοσφαιριστές του, στον ρυθμό που βρήκαν μέσα από τα ουκ ολίγα φιλικά παιχνίδια που έδωσαν, πολυτέλεια που δεν είχε ο αντίπαλός τους Ποσειδώνας:

«Έχουμε να αντιμετωπίσουμε, εκτός έδρας, μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις του περσινού πρωταθλήματος, κάτι που κρύβει πολλούς κινδύνους.

Θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε την απουσία φιλικών αγώνων από τα πόδια του αντιπάλου μας και να παλέψουμε για ό, τι καλύτερο. Τους σεβόμαστε, πρόκειται για έναν δύσκολο εκτός έδρας αγώνα, όμως θα κάνουμε το παιχνίδι μας και θα διεκδικήσουμε τη νίκη».

Οι Κοσκινιάτες θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της πρεμιέρας αύριο Πέμπτη, την Παρασκευή θα ξεκουραστούν, ενώ για την Κάρπαθο θα αναχωρήσουν αεροπορικώς νωρίς το πρωί του Σαββάτου.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει την ίδια μέρα στις 4:30 το απόγευμα και η επιστροφή στη Ρόδο θα γίνει με το πλοίο της γραμμής.

Ο Σάσα Γιόνοβιτς δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Μοσκιού και Νίκα, οι οποίοι έχασαν την προετοιμασία λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεών τους.

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή