Κλεόβουλος: Με την εξ αποστάσεως ευχή του προέδρου

Κλεόβουλος: Με την εξ αποστάσεως ευχή του προέδρου

Κλεόβουλος: Με την εξ αποστάσεως ευχή του προέδρου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 113 ΦΟΡΕΣ

Έτοιμοι να ριχτούν στη μάχη του νέου πρωταθλήματος δηλώνουν άπαντες στον Κλεόβουλο. Ο μόνος που θα λείψει είναι ο… επικεφαλής του συλλόγου Στέφανος Μυριαλλής, ο οποίος βρίσκεται στην Κύπρο

Η συμμετοχή στη δεκαοκτάδα του Γιώργου Χαμιτάι, ο οποίος προέρχεται από τραυματισμό στον ώμο, είναι το μοναδικό ερωτηματικό που συνοδεύει τον Κλεόβουλο στο δρόμο προς το σημερινό πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς, το εντός έδρας με τον Κλεάνθη.

Οι Λίνδιοι προέρχονται από μία «γεμάτη» προετοιμασία την οποία δεν διατάραξαν απρόοπτα ικανά να τους αποσυντονίσουν, η εικόνα τους στα φιλικά παιχνίδια έπεισε για την ύπαρξη δυνατοτήτων, ενώ με την απόκτηση των Αντώνη Αθανασίου και Γιώργου Τσιάτσου απέκτησαν περισσότερη ποιότητα και μεγαλύτερο βάθος.

Εν ολίγοις, οι συνθήκες επιτρέπουν στον Δημήτρη Δογιάμα να σκέφτεται αισιόδοξα και να περιμένει από τους παίκτες του μία καλή αρχή.

Τα καλά νέα περιμένει και ο πρόεδρος του συλλόγου, Στέφανος Μυριαλλής, ο οποίος θα ενημερώνεται για την εξέλιξη του αγώνα τηλεφωνικά, καθώς βρίσκεται στην Κύπρο, όπου σπουδάζει ο γιος του και ποδοσφαιριστής του Κλεόβουλου, Μυριαλλής Μυριαλλής.

Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Γκάιδας: «Δεν υπάρχει απογοήτευση»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Το αξίζαμε, δίκαιη η παραμονή μας!»

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!